Inloggen E-adviseur
Persoonlijk. Professioneel. Maatwerk.

Hypotheek­desk NIBC

Heb je een vraag over ons beleid, wil je een ingewikkelde klantsituatie bespreken of sparren met een expert? Neem dan contact op met de Hypotheekdesk van NIBC of jouw relatiemanager.

#019

Dit mag je van ons verwachten

Maatwerk bij NIBC
Jij als hypotheekadviseur weet als geen ander wat jouw klant wil en nodig heeft. Ieder klant brengt een unieke situatie mee en dat heeft een andere aanpak nodig. Om de woonwensen van jouw klant waar te kunnen maken kijken wij samen met jou naar de specifieke situatie om een passend hypotheekproduct aan te kunnen bieden. 

Lopende hypotheekaanvragen
Heb je al een hypotheekaanvraag bij NIBC ingediend en heb je vragen over het dossier? Of verloopt het acceptatieproces niet zoals je van ons gewend bent, ook dan kun je bij ons terecht.

Status van hypotheekaanvragen
Wil je weten wat de status is van je hypotheekaanvraag? Volg het in de E-adviseur portal.

Heb je nog geen account? Vraag dan een nieuwe account aan.

Hypotheekdesk NIBC Kim Van Der Meer 604 X 400

Samenwerken met NIBC

Wij zijn een verlengstuk van jouw team

We bieden jou toegang tot onze kennis. Zo kan jij altijd bellen met een deskundige Hypotheekdesk en Buitendienst met jarenlange ervaring die aan één woord genoeg hebben. Wij zijn een verlengstuk van jouw team!

We denken graag met je mee

Jij bent de expert en daarom luisteren wij naar jouw mening en denken we graag met je mee,  zodat jij het beste advies aan jouw klant kan geven nu en in de toekomst.

Gemak en overzicht

Met één druk op de knop toegang tot onze digitale hypotheekgids, download je de productkaarten of stel je een vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website. En via E-adviseur heb je altijd en overal inzicht in je hypotheekaanvragen.

Waarom past NIBC bij jouw klant

Aflossen wordt beloond

Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dat wordt automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Persoonlijke aandacht

We zijn er graag voor jou en je klant. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk en we denken graag mee.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden.

Hypotheekdesk NIBC

Wil je sparren met onze experts van de Hypotheekdesk? Je kunt ze dagelijks tussen 09.00 - 12.00 uur en 13.00 - 16.00 uur bereiken via 070 342 5000 of hypotheken@nibc.com.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht