Inloggen

Actievoorwaarden NIBC Spaaractie 2024

Hieronder vindt u de Actievoorwaarden die van toepassing zijn op de actie “Spaaractie 2024”.

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden (hierna: Voorwaarden) gelden voor de Actie “Spaaractie 2024” (hierna: de Actie). De Actie wordt georganiseerd door NIBC Bank N.V., Postbus 380, 2501 BH in Den Haag (hierna: NIBC, wij of ons).

2. De Actie geldt voor extra inleg op de NIBC Spaarrekening, NIBC Kwartaalspaarrekening en NIBC Termijndeposito (hierna: Spaarrekening, Kwartaalspaarrekening en Termijndeposito).

3. De Actie loopt van 18 juni 2024 t/m 25 september 2024 (hierna: de Actieperiode).

4. Deze Actievoorwaarden staan op www.nibc.nl, hierna te noemen “de Website”.

5. Doe je mee met de Actie dan ga je akkoord met deze actievoorwaarden.

6. Op deze Actie is de gedragscode promotionele kansspelen van toepassing. NIBC handelt in overeenstemming met deze gedragscode. Deze gedragscode vind je op kansspelautoriteit.nl/zelf-kansspel-organiseren/promotioneel/gedragscode/

7. NIBC kan de actievoorwaarden op elk moment aanpassen. Een nieuwe versie van de voorwaarden plaatsen wij zo snel mogelijk op onze website . Daarbij zetten wij de datum van wijziging.

8. Toch niet helemaal blij met de Actie? Stuur ons dan een bericht met daarin jouw klacht naar:
NIBC Bank N.V.
Klachtencommissie, onder vermelding “Spaaractie 2024”
Postbus 380
2501 BH Den Haag


Voorwaarden voor Deelname

9. Iedere deelnemer die na 18 juni 2024 € 2.500 of meer stort op zijn Spaarrekening, Kwartaalspaarrekening of Termijndeposito, neemt automatisch deel aan de Actie. Het totaal van het gestorte bedrag op de Spaarrekening, Kwartaalspaarrekening en het Termijndeposito wordt hierbij in aanmerking genomen. Dit betekent dat een deelnemer die na 18 juni 2024, € 2.500 of meer (verspreidt) stort op zijn Spaarrekening, Kwartaalspaarrekening of Termijndeposito en dit bedrag aanhoudt tot en met een van de onder punt 19 vermelde peildata, maximaal 3 keer kans maakt op een prijs in de Actie.

10. De Actie geldt voor nieuwe en bestaande spaarklanten van NIBC.

11. Je kunt alleen meedoen als je 18 jaar of ouder bent.

12. Als deelnemer aan de Actie sta je er voor in dat de door jou verstrekte persoonlijke gegevens, waaronder tenminste jouw e-mailadres juist zijn. De verstrekte gegevens behandelen wij in overeenstemming met de AVG.

13. Deelnemen aan de Actie is gratis.

14. Je mag niet meedoen met de Actie als je:
a. Bij NIBC werkt of bij een van aan haar gelieerde bedrijven.
b. direct of indirect in organisatorische zin betrokken bent bij de Actie.

15. NIBC mag altijd zonder opgaaf van reden een deelnemers uitsluiten van deelname. NIBC is niet aansprakelijk als een deelnemer, om welke reden dan ook, wordt uitgesloten van deelname aan de Actie. Over de uitsluiting van deelname kun je geen contact met NIBC zoeken.

Prijzen

16. Doe je mee met de Actie? Dan maak je kans op een van de volgende prijzen:

20 x Tijdschriftabonnement naar keuze
20 x Rituals giftset
16 x 2 kaarten film naar keuze bij Kinepolis
10 x Astrid & Thérèse wijnpakket
10 x Set van 2 museumjaarkaarten
12 x 4 kaarten dagje weg (Blijdorp, Apenheul, Openluchtmuseum)
3 x SUITSUIT reiskoffer maat L
3 x 4 toegangskaarten voor de Efteling
3 x Samsung QLED tv 55inch
3 x 2 kaarten voor de Musical Frozen
1 x Hoofdprijs: Sonos geluidssysteem: 1x Beam (Gen 2), 1 x Sub (Gen 3) en 2 x Era 100

Bij de derde en laatste trekking maakt de deelnemer kans op de hoofdprijs: een Sonos-geluidssysteem.

Vaststelling van de winnaars en prijsuitreiking

17. NIBC selecteert de winnaars via een loting.

18. Als het spaarsaldo op jouw Spaarrekening, Kwartaalspaarrekening of Termijndeposito op de peildatum voor de betreffende trekking met minimaal €2.500 euro gegroeid is ten opzichte van 18 juni 2024, maak je kans op een prijs.

19. Er vinden in totaal drie trekkingen plaats:

  Peildatum Trekking
Trekking 1 24 juli 2024 25 juli 2024
Trekking 2 28 augustus 2024 29 augustus 2024
Trekking 3 25 september 2024 26 september 2024

20. Gewonnen? Dan ontvang je uiterlijk twee weken na de trekking een e-mail op het e-mailadres dat bij NIBC bekend is.

21. Jouw gewonnen prijs krijg je binnen vier weken na het bericht via een bezorgdienst bij je thuis.

22. De bezorgdienst houdt winnaars van een ‘fysieke' prijs via Track & trace op de hoogte van de levering. Winnaars ontvangen de Track & trace op het e-mailadres dat bij NIBC bekend is en kunnen zo de verzending volgen. Het is de verantwoordelijkheid van de Deelnemer dat het woonadres, e-mailadres bekend en up-to-date is.

23. Is er een redelijk vermoeden van onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, misbruik of fraude, dan heeft NIBC het recht om deelnames of deelnemers aan de Actie te weigeren of het recht om de prijs (achteraf) terug te vorderen. In dat geval krijgt een andere deelnemer de prijs.

24. Gewonnen maar wil of kan je de prijs niet aannemen? Dan vervalt het recht op de prijs. Er geldt voor de prijs geen vervangingswaarde en je kunt de prijs niet inwisselen voor geld, goederen en/of diensten. De prijs is persoonsgebonden.

25. Over de uitslag van de Actie kun je geen contact opnemen.

Privacy

26. Vanwege jouw deelname aan deze Actie, verwerkt NIBC jouw volgende persoonsgegevens: jouw naam, rekeningnummer (IBAN), adresgegevens en e-mailadres.

27. Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens rond deze Actie is het Privacy Statement van NIBC van toepassing. Die lees je hier: Privacy Statement | NIBC Bank.

28. Wil je niet meedoen aan de Actie, dan kun je dit vooraf en tijdens de Actie laten weten via e-mailadres service@nibc.nl onder vermelding van jouw naam en geboortedatum.

Aansprakelijkheid

29. NIBC mag altijd en zonder een reden aan te geven de Actie tussentijds beëindigen of de vorm van de Actie wijzigen. NIBC is niet gehouden tot nakoming van haar verplichtingen uit de Actie in geval van omstandigheden welke niet aan haar zijn toe te rekenen.

30. NIBC en de medewerkers van NIBC zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de procedure of voor het handelen of nalaten van derde partijen.

31. NIBC is niet aansprakelijk voor schade aan of gebreken aan de door haar te verstrekken prijzen. Ook niet voor schade of gebreken die daaruit volgen.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht