Contact
Image

NIBC helpt bij de financiering van 3000 build-to-rent woningen in Groot-Londen

EQT Exeter & Sigma Joint Venture

NIBC breidde haar Nederlandse commerciële vastgoedactiviteiten met een focus op de sector operationeel wonen, uit naar het Verenigd Koninkrijk.

NIBC heeft financiering verstrekt aan EQT Exeter en Sigma Joint Venture om hun ambitie van 3.000 nieuwbouw huurwoningen in Groot-Londen te realiseren. Deze financiering werd verstrekt samen met AIB, NatWest en Bank Leumi. De te bouwen huurwoningen zullen professioneel worden beheerd door Sigma's Simple Life platform en liggen dicht bij levendige gemeenschappen en vervoersknooppunten. Met deze financiering zetten we een belangrijke stap om te voldoen aan de groeiende vraag naar woonruimte in de regio Groot-Londen.

Uitbreiding commercieel vastgoed naar het Verenigd Koninkrijk

NIBC heeft onlangs haar Nederlandse commerciële vastgoedactiviteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk om bouwfinanciering aan te bieden voor Purpose Built Student Accommodation (PBSA), Co-living projecten en Build-to-Rent (BTR) woningen.

We zijn erg blij dat we door het verstrekken van financiering een positieve impact kunnen hebben op de groeiende vraag naar dit type woningen. Met de recente uitbreiding van NIBC's Nederlandse commerciële vastgoedactiviteiten naar het Verenigd Koninkrijk, staan we open voor zaken om activa te financieren en om mogelijkheden binnen de operationele woonsector te bespreken.

Vragen? Neem contact op met Jan Willem van Roggen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht