Contact
EQT Exeter & Sigma Capital Group Client Case
Nieuwsbericht 20 feb. 2023, 13:00 CET

NIBC helpt bij de financiering van 3000 build-to-rent woningen in Groot-Londen

EQT Exeter & Sigma Joint Venture

NIBC breidde haar Nederlandse vastgoedactiviteiten met een focus op de woonsector uit naar het Verenigd Koninkrijk.

NIBC heeft financiering verstrekt aan EQT Exeter en Sigma Joint Venture om de ambitie van het realiseren van 3.000 nieuwbouw huurwoningen in Groot-Londen te verwezenlijken. NIBC verstrekte financiering samen met AIB, NatWest en Bank Leumi. De te bouwen huurwoningen zullen professioneel worden beheerd door Sigma's Simple Life platform en liggen dicht bij levendige gemeenschappen en vervoersknooppunten. Met deze financiering is een belangrijke stap gezet om te voldoen aan de groeiende vraag naar woonruimte in de regio Groot-Londen.

Uitbreiding commercieel vastgoed naar het Verenigd Koninkrijk

NIBC heeft onlangs haar Nederlandse vastgoedactiviteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk om bouwfinanciering aan te bieden voor Purpose Built Student Accommodation (PBSA), Co-living projecten en Build-to-Rent (BTR) woningen.

We zijn erg blij dat we door het verstrekken van financiering een positieve impact kunnen hebben op de groeiende vraag naar dit type woningen. Met de recente uitbreiding van NIBC's Nederlandse vastgoedactiviteiten naar het Verenigd Koninkrijk, zijn wij beschikbaar voor het meefinancieren van grotere vastgoedprojecten in de woonsector.

Lees meer over deze deal op LinkedIn.

Vragen? Neem contact op met Jan Willem van Roggen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht