Contact
GARBE Client Case
Nieuwsbericht 18 jan. 2023 12:00 CEST

Ooit een kassengebied, nu een hoogwaardige en
duurzame logistieke locatie

GARBE

GARBE Thumbnail

In gesprek met Maurits Smit en Klaas de Graaf van Garbe

GARBE Industrial Real Estate Netherlands is een internationaal logistiek vastgoedbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en actief beheren van logistiek en industrieel vastgoed. GARBE opereert in heel Europa. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en is een van de grootste logistieke ontwikkelaars in Duitsland.

Twee van de belangrijkste assets van de onderneming bevinden zich vrijwel naast de luchthaven Amsterdam-Schiphol en de bloemenveiling en op minder dan 20 minuten van het centrum van Amsterdam. Een geweldige locatie voor een distributiecentrum.

De assets maken deel uit van het ontwikkelterrein Green Square Business Campus van Dutch City Development (DCD), een voormalig kassengebied dat wordt getransformeerd tot een hoogwaardige business campus.

Garbe 2

Hoogwaardige en duurzame distributiecentra

De eerste ontwikkeling van GARBE Industrial Real Estate Netherlands, een hoogwaardig distributiecentrum van ruim 20.000 m² en BREEAM gecertificeerd, is zojuist opgeleverd en beschikbaar voor verhuur. Het distributiecentrum beschikt over een ruim kantoor en sociale ruimte, heeft 20 laad- en lospoorten en 159 parkeerplaatsen. 

Het tweede distributiecentrum, momenteel in aanbouw, zal circa 12.000 m² groot zijn en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden opgeleverd. Ook dit distributiecentrum is beschikbaar voor huur en beschikt tevens over een ruime kantoor- en sociale ruimte, 12 laad- en lospoorten en 365 parkeerplaatsen.

De distributiecentra beschikken over verschillende duurzaamheidsaspecten, zoals LED-verlichting, zonnepanelen en laadpunten voor elektrische auto's. Beide projecten worden gefinancierd door NIBC Commercial Real Estate.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht