Contact
Madeleine Greece Oct2022

Scheepvaartambities
mogelijk maken

HAMMONIA Reederei

Hammonia

In gesprek met Ulf Seidel van HAMMONIA

HAMMONIA Reederei is een scheepsmanagementbedrijf en een bekwame projectontwikkelaar in internationale scheepvaart. Het bedrijf beheert een vloot van moderne container- en droge lading schepen en tankers. Ulf Seidel, senior projectmanager bij Hammonia, begon zijn carrière in de scheepvaart en schipfinanciering ruim 20 jaar geleden en daarmee ontstond ook zijn fascinatie voor de scheepvaarten de mensen die erin werken.

Ulf Seidel: "Wij hebben een 3rd party managementbedrijf waarbij we op zoek zijn naar projecten voor onze klanten die willen investeren in container-, dry bulk- en tankers en waarbij de meesten van hen financiering nodig hebben voor het rondmaken van die investeringen".

Het mogelijk maken van dit soort scheepvaartambities vereist de steun van financiële partners die de complexiteit van de scheepvaartindustrie begrijpen.

NIBC is voor Ulf Seidel een waardevolle partner geworden bij het realiseren van succesvolle projecten voor HAMMONIA: "Onze klanten kunnen enorm profiteren van banken zoals NIBC die naar zo'n project kunnen kijken en samen die projecten succesvol kunnen realiseren."

Voor HAMMONIA maakt de expertise en ervaring die NIBC heeft opgebouwd in de scheepsvaartindustrie het tot een unieke toevoeging aan hun portefeuille van banken.

Chemical Tanker

Ulf Seidel: "NIBC zal een van de eerste banken zijn die we zullen benaderen, omdat de ervaring die we met jullie hebben gehad zo goed was...".

In tegenstelling tot andere banken wees NIBC ook op de risico's die aan dergelijke projecten verbonden zijn en werd inzicht en hulp geboden die essentieel zijn voor het succesvol realiseren van dit soort projecten.

Ulf Seidel: "We denken dat NIBC een hele goede toevoeging is aan onze portefeuille van banken, omdat ze uniek zijn, ze weten enorm veel over de markten waarin we actief zijn en dat is een zeer prettige ervaring. We ervaren onze relatie met NIBC als zeer goed en we hopen nog meer zaken te kunnen doen met elkaar."

Bij NIBC Shipping delen we de passie van HAMMONIA voor de scheepvaartindustrie en begrijpen we het belang van het vinden van de juiste financiële partner om groei te realiseren.

Of u nu op zoek bent naar financiering voor de aankoop van een nieuw schip of de herfinanciering van uw bestaande vloot, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

NIBC zal een van de eerste banken zijn die we zullen benaderen, omdat de ervaring die we met jullie hebben gehad zo goed was.
Ulf Seidel, Senior Projectmanager HAMMONIA Reederei
Madeleine Greece Oct2022

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht