Contact
CSR2

NIBC & ESG

NIBC is in 1945 opgericht om te helpen bij de wederopbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog. Vanuit deze oorsprong zijn wij ons als bank sterk bewust van onze maatschappelijke verplichtingen.

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om een duurzaam bedrijf te zijn, toegewijd aan het faciliteren van de ambities - en duurzaamheidsambities - van onze klanten: om een betere samenleving op te bouwen door het financieren van assets.

In een tijd waarin duurzaamheid belangrijker is dan ooit, hebben we onze ESG-strategie verder geconcretiseerd en ambitieuze doelen gesteld. Deze betreffen natuurlijk onze eigen inspanningen op het gebied van emissiereductie, maar ook ons aandeel in het financieren van de duurzaamheidstransitie van onze klanten. Zo heeft een van onze investeringen InstaVolt in staat gesteld om haar EV-laadnetwerk uit te breiden.

Bent u een klant van NIBC ?

Dan introduceren we graag ons ESG Klantenportaal bij u. U ontvangt binnenkort een uitnodiging om in te loggen.

Dit ESG Klantenportaal stelt zowel u als ons in staat om gezamenlijk te beoordelen waar u momenteel staat met betrekking tot uw duurzaamheidsinspanningen en hoe NIBC u verder kan helpen bij het nemen van de volgende stap in het verduurzamen van uw assets. Tegelijkertijd helpt het ons om te voldoen aan onze verplichtingen op het gebied van ESG.

Heeft u feedback of vragen over dit onderwerp? Of wilt u de financiering van uw verduurzamingsplannen bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht