Contact

Commercieel vastgoed financiering

Vastgoedfinanciering op maat voor de ontwikkeling en bouw van vastgoedprojecten en de aankoop van vastgoedportefeuilles.

Commercieel Vastgoed Financiering

Wat we mogelijk maken

Wij maken vastgoedambities mogelijk voor ondernemers en investeerders door op maat gemaakte vastgoedfinanciering te verstrekken voor de ontwikkeling en bouw van vastgoedprojecten.
Daarnaast financieren wij de aankoop van vastgoedportefeuilles om investeringen in vastgoed mogelijk te maken.

Ervaring sinds 1945

Al sinds 1945 is NIBC een betrouwbare financiële partner voor vastgoedinvesteerders, institutionele beleggers, ontwikkelaars en aannemers.

Financieringsbedrag €15m - €50m

Wij bieden transparante op maat gemaakte financiering voor commerciële en residentiële vastgoedprojecten, met een financieringsbehoefte van €15 miljoen tot €50 miljoen per transactie. Financiert u al zakelijk vastgoed bij NIBC? Dan bieden wij ook financieringsmogelijkheden vanaf €5 miljoen.

Geografie

Wij bieden financieringsoplossingen voor vastgoedprojecten in Nederland en via club deals voor residentiële vastgoedprojecten in de Benelux, DACH, Ierland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Europa.

Een ondernemende bank voor ondernemers

Onze klanten waarderen onze ondernemende geest en onze korte doorlooptijden, zodat zij snel kunnen schakelen om hun vastgoedplannen te kunnen realiseren.

Commercieel vastgoed dat wij financieren

Wij bieden vastgoedfinanciering voor diverse soorten vastgoedprojecten, zowel commercieel als residentieel.

Vastgoedfinanciering op maat

Bent u op zoek naar vastgoedfinanciering voor uw commercieel vastgoedproject? Wij bieden u diverse financieringsoplossingen op maat.

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken

Bent u op zoek naar een zakelijke vastgoed financiering tussen €15 - €50 miljoen voor uw commercieel vastgoedproject? U kunt op ons bouwen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw vastgoedambities.

Onze expertise & ervaring

Al sinds 1945 ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van hun ambities.
Dat doen we door onze expertise en ervaring in te zetten bij het verstrekken van zakelijke financiering, die past bij de industrie en de specifieke behoeften van onze klanten.
Bekijk een selectie van onze recente transacties en klantvideo's.

Onze klanten aan het woord

Bekijk hoe onze klanten de uitdaging aangaan

We staan voor grote uitdagingen in Nederland. Een tekort aan geschikte woningen, de stikstofcrisis en een enorme verduurzamingsopgave zorgen ervoor dat Nederland de komende jaren stevig verbouwd moet worden.
Geïnspireerd? Wij bespreken graag uw financieringsmogelijkheden met u!
CRE Bottomline

Waarom NIBC?

Veelgestelde vragen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht