Inloggen

Start met sparen bij NIBC

Ontvang 2,00% rente op een variabele spaarrekening of zet je geld 1 jaar vast met een termijndeposito en ontvang 2,80% rente.

Gratis spaarrekening

Het openen en gebruiken van een NIBC Spaarrekening is gratis.

Geen minimum inleg

Bij NIBC geldt geen minimum inleg voor het openen van een spaarrekening.

Sparen zonder betaalrekening

NIBC biedt de mogelijkheid om alleen een spaarrekening te openen. De spaarrekening koppel je aan de betaalrekening bij jouw eigen bank. Een betaalrekening bij NIBC is niet mogelijk.

Nieuw bij NIBC

Hypotheek voor helden

Heb jij een baan in de vitale sector? Dan is onze hypotheek voor helden iets voor jou. Deze is er speciaal voor iedereen die zich inzet bij de politie, brandweer, in de zorg, krijgsmacht of in het onderwijs. Ontdek de NIBC Hypotheek - "de Hypotheek voor Helden".

Simple Text Blok Helden Pagina
Even kort voorstellen

Wie is NIBC?

Een Nederlandse bank opgericht in 1945

NIBC biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Een kleine bank met grote dromen

Wij zijn NIBC, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en een nuchtere aanpak, overtreffen we telkens weer de verwachtingen.

Meer dan 450.000 particuliere klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 spaar- en hypotheekklanten kozen voor een product van NIBC  en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht