Inloggen
Sparen Bij NIBC Dame In Rood

Sparen bij NIBC

Ontvang 1,75% rente op een variabele spaarrekening of zet je geld 1 jaar vast met een termijndeposito en ontvang 2,55% rente.

Gratis en volledig online

Het openen van een NIBC Spaarrekening is gratis en regel je online met jouw persoonlijke Sparen app en portal.

Geen minimum inleg

Bij NIBC geldt geen minimum inleg voor het openen van een spaarrekening.

Sparen zonder betaalrekening

NIBC biedt de mogelijkheid om alleen een spaarrekening te openen. De spaarrekening koppel je aan de betaalrekening bij jouw eigen bank. Een betaalrekening bij NIBC is niet mogelijk.

Even kort voorstellen

Wie is NIBC?

Een Nederlandse bank opgericht in 1945

NIBC biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Een kleine bank met grote dromen

Wij zijn NIBC, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en een nuchtere aanpak, overtreffen we telkens weer de verwachtingen.

Meer dan 450.000 particuliere klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 spaar- en hypotheekklanten kozen voor een product van NIBC  en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Lachende Man Vertical NIBC

Waarom kiezen mensen voor NIBC

Tevreden klanten

Al meer dan 450.000 mensen gingen je voor en kozen voor een spaarproduct of hypotheek van NIBC. Onze klanten waarderen ons met een 8.2!

Gemak

Alledaagse dingen voor onze klanten makkelijker maken, dat is wat we graag doen en willen.

Betrouwbaar

Een betrouwbare bank sinds 1945 waar je kan rekenen op 100% aandacht. De bank waar jij je thuis voelt.

Positieve energie

Met positieve energie en beide benen op de grond blijken we keer op keer meer te bereiken dan verwacht. Met een combinatie van inventiviteit, energie en ambitie gaan we iedere dag aan de slag. En als we denken dat iets niet kan, dan denken we gewoon opnieuw. Bij NIBC stoppen we pas als we trots zijn op het eindresultaat, dat maakt NIBC net even anders!

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht