Contact

Digitale infrastructuur & energietransitie project financiering

INFRA Header

Wat we mogelijk maken

Met onze financieringen maken wij de realisatie van digitale infrastructuur- en energietransitie projecten in Europa mogelijk. Wij sluiten zakelijke leningen snel en efficiënt af, zodat u uw transactie op tijd kunt afronden.
Onze leningenportefeuille voor infrastructuur bedraagt momenteel circa 2 miljard euro.

Sinds 1945

NIBC is al sinds 1945 een betrouwbare financiële partner voor ondernemers en investeerders in infrastructuur. We zijn een pionier in digitale infrastructuur en financieren dit soort projecten al sinds 2013.

Financieringsbedrag

Wij bieden op maat gemaakte financieringsoplossingen voor digitale infrastructuur en energietransitie projecten tussen EUR 15 miljoen en EUR 50 miljoen per transactie. Onze ideale investeringsomvang ligt rond EUR 25 miljoen.

Geografie

Wij bieden flexibele, transparante financieringsoplossingen op maat voor Infrastructuurprojecten in Europa.

Project financiering voor verschillende soorten infrastructuur

Infra Bottomline Black

Project financiering op maat

Flexibele zakelijke financieringsoplossingen op maat voor de investering in, en de ontwikkeling en uitbreiding van digitale infrastructuurprojecten en energietransitie projecten in Europa.

Wij bieden project financiering aan voor datacenters, breedband glasvezelnetwerken,  telecomtorens, oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen en grootschalige energieopslag projecten.

Meestal bieden wij onze financiering aan in de vorm van senior debt en zijn we onderdeel van een bankenconsortium, of consortium van infrastructuurfondsen gespecialiseerd in digitale infrastructuur. Ook treden wij op als financieringsdeelnemer bij grotere transacties.

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken

Onze ervaren professionals ondersteunen digitale infrastructuur en energietransitie projecten vanuit onze kantoren in Den Haag en Londen.
Breng uw duurzame infrastructuur projecten tot leven met een zakelijke financiering op maat tussen €15 - €50 miljoen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze expertise & ervaring

Al sinds 1945 ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van hun ambities.
Dat doen we door onze expertise en ervaring in te zetten bij het verstrekken van zakelijke financiering die past bij de industrie en de specifieke behoeften van onze klanten.
Bekijk een selectie van onze recente transacties, klanten quotes en klantverhalen.

Onze klanten aan het woord

NIBC x Infralogic

Waarom NIBC?

Bij NIBC begrijpen we de essentiële rol die industrie evenementen spelen bij het verkennen van kansen, het vormgeven van oplossingen en het leggen van waardevolle verbindingen.

Veelgestelde vragen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht