Contact

Zakelijke financiering

Al sinds 1945 zijn wij de vertrouwde financiële partner voor ondernemers die zakelijke financiering zoeken voor het realiseren van hun strategische doelen.

Onze focus ligt op het ondersteunen van ondernemers in het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het zakelijk financieren van assets binnen de sectoren vastgoed, infrastructuur en scheepvaart.

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen op het gebied van asset financiering, zodat ondernemers de financiële ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze financieringsoplossingen uw zakelijke doelstellingen kunnen ondersteunen.

Zakelijk Financieren

Waarom NIBC?

Ervaring sinds 1945

Bij NIBC begrijpen we de uitdagingen waar ondernemers voor staan. Al sinds 1945 zijn wij een betrouwbare financiële partner voor ondernemers en investeerders die zakelijk financiering zoeken voor het realiseren van hun ambities en strategische doelen. Wij zijn er om u te helpen uw ambities waar te maken en succes te behalen.

Toewijding

Onze toewijding aan het waarmaken van uw ambities maakt ons de ideale financieringspartner. Onze zakelijke klanten waarderen ons met een NPS score van +87%!

Samen ondernemen

Onze klanten waarderen de ondernemende geest die wij met hen delen. Zij ervaren de voordelen van de flexibiliteit en het maatwerk dat wij bieden en onze snelle reactietijd om transacties succesvol af te kunnen ronden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en passen onze aanpak daarop aan.

Wij financieren assets in deze sectoren

Bij NIBC realiseren we ons dat cruciale momenten in het bedrijfsleven vragen om op maat gemaakte financiële oplossingen. Met onze expertise in deze sectoren bieden wij op maat gemaakte zakelijke financiering die voldoet aan uw specifieke behoeften:

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht