)
Contact
Kiem Pijnacker
Blog 09 jul. 2024, 10:00 CEST

Projectupdate: 326 nieuwbouwwoningen in de Kiem in Pijnacker

Video NIBC Development Financing Kiem Pijnacker

In Pijnacker krijgt de nieuwe woonwijk De Scheg steeds meer vorm! Voor de ontwikkelfase van project 'Kiem' hebben wij een financiering verstrekt aan Janssen de Jong Projectontwikkeling! Dit fantastische project omvat de bouw van maar liefst 326 woningen, waaronder 151 appartementen, waarvan 100 bestemd zijn voor de sociale huursector. Het is altijd fantastisch om te zien hoe zo’n blauwdruk tot leven komt!

We werden warm onthaald door projectmanager Edwin Rensen, die ons voorzag van een uitgebreide rondleiding. De eerste gezinswoningen, ontworpen in een moderne boerderijstijl, zijn al klaar. De parkeerplaatsen zijn aangelegd met grasbetontegels, waardoor regenwater makkelijk in de grond zakt en de straten een fris, groen karakter krijgen. Het autovrije gebied tussen de gezinswoningen krijgt wadi-systemen om zo slim wateropslag te beheren.

Langs het spoor verrijzen vijf indrukwekkende appartementengebouwen in een groene, parkachtige omgeving. Deze appartementen zijn zowel voor verkoop als sociale verhuur bestemd.

Naast deze duurzame gezinswoningen en appartementencomplexen worden er ook twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen gebouwd, allemaal uitgerust met warmtepompen en top isolatie.

We kijken uit naar het eindresultaat! Bekijk onze 1-minuut durende video en zie de voortgang van dit bijzondere project zelf!

Vragen? Neem contact op met

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht