Contact
Instavolt X Nibc
Nieuwsbericht 16 dec. 2022 10:00 CEST

Elektrisch rijden in de
versnelling: het uitbreiden van EV-laadnetwerk

InstaVolt

Met onze financiering stellen we InstaVolt in staat om haar betrouwbare en gebruiksvriendelijke EV-laadnetwerk uit te breiden. Het bedrijf heeft de ambitie om een landelijk netwerk van 10.000 snelle EV-laders te bouwen voor 2032. Dit maakt een snelle overgang naar elektrische voertuigen mogelijk. Bij deze financiering maakte NIBC deel uit van een lending club met Santander, Lloyds Bank, Investec en Natixis.

Deze deal werd bekroond op Proximo Europe 2023 met de award "Europe Transport Deal of the Year 2022" πŸ†.

We zijn er trots op InstaVolt te kunnen ondersteunen met deze financiering en feliciteren InstaVolt en EQT met het winnen van deze award!

Energietransitie

Deze financiering vormt een bijzondere mijlpaal voor het NIBC Infrastructure team, omdat het de eerste financiering is ten behoeve van de energietransitie. Het laat de ambities zien van NIBC om de uitrol van EV-laadinfrastructuur mede mogelijk te maken. NIBC financiert de energietransitie voor klanten die voorop lopen op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, de balancering van het stroomnet en infrastructuur voor energieopslag in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

52975882252 2F3515fbaa O

Adrian Keen,
CEO InstaVolt:

β€œDat zulke prestigieuze banken samenkomen om deze faciliteit te bieden is een duidelijk teken van vertrouwen in InstaVolt en de kansen die de laadinfrastructuurindustrie in het algemeen biedt. We zijn getuige van een snelle overgang naar elektrische voertuigen en het is van fundamenteel belang dat de infrastructuur aanwezig is om dat te ondersteunen!”

Vragen? Neem contact op met Jan Willem van Roggen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht