Inloggen E-adviseur

Duurzaamheid bij NIBC

Bij NIBC zijn we continu in beweging om impact te maken. Want duurzaamheid reikt verder dan onze verantwoordelijkheden tegenover de volgende generatie. Wij willen op duurzame wijze zakendoen, zodat wij onze partners en klanten beter van dienst kunnen zijn bij de aanpak van duurzaamheidsproblematiek, bij innovaties en de verdere ontwikkeling en het optimaal benutten van kansen.

Duurzaamheid NIBC

Duurzaamheid bij NIBC

Sustainability

Onze ambities

Mensenrechten

We passen mensenrechten toe bij samenwerkingen met zakenpartners, klanten, maatschappelijke organisaties en werknemers.

Nuluitstoot

Het doel van NIBC is om vóór 2050 een nuluitstoot te bereiken en tegen 2030 een emissiereductie van ten minste 55% te realiseren. Ons gebouw realiseert al 100% hernieuwbare elektriciteit sinds 2012.

Beïnvloeden en ondersteunen

Onze klimaat- en milieustrategie bestaat uit het beïnvloeden en ondersteunen van bedrijven en mensen om te transformeren.

Klimaat akkoord

NIBC is een ondertekenaar van het Klimaat Akkoord. NIBC heeft met toezichthouders, maatschappelijke organisaties, collegabanken en klanten gesproken over koolstofemissiedoelstellingen, potentiële klimaatrisico's en best practices op het gebied van verslaglegging.

UN Sustainable Development Goals

Onze duurzaamheidsstrategie wordt ondersteund door onze bedrijfswaarden en -doelstelling en ingekaderd door het UN Global Compact en de UN Sustainable Development Goals.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht