Inloggen E-adviseur
Het bouw- en duurzaamheidsdepot

Verbouwen en verduurzamen

  • Tot 106% van de waarde van de woning.
  • Bouw- en duurzaamheidsdepot hebben een minimum bedrag van €7.500,-.
  • Doorlooptijd: 12 maanden bij een verbouwing en 24 maanden bij een nieuwbouwwoning.
Hypotheek verduurzamen

Voor klanten die...

Podcast met verduurzaam tips

Ben je benieuwd naar de tips van drie experts om verduurzaming mee te nemen in het adviesgesprek? Beluister dan de podcast, waarin Maarten Scholtheis – Productmanager NIBC Hypotheken - in gesprek met Ninorta Demir – Hypotheek Adviseur - en Jack Reukema – Director Marketing & Partnerships bij De Energiebespaarders - hun kennis delen over verduurzamen.

NIBC Podcast Verduurzamen

De mogelijkheden

Bouwdepot en duurzaamheidsdepot

Om meer overzicht en duidelijkheid te creëren binnen het bouwdepot hebben we de splitsing gemaakt tussen een depot voor verbouwingen en een depot voor energiebesparende en duurzame oplossingen. Beide depots zijn makkelijk en snel terug te vinden in de MijnNIBC portal en app. Declareren is dan ook zo gepiept: upload een foto van de bon in de portal of app en klaar!

Energiebesparende maatregelen

Wil je klant verduurzamen door energiebesparende maatregelen te treffen? Dat kan met NIBC! Bij NIBC kan je klant energiebesparende maatregelen meefinancieren tot 106% van de waarde van de woning met een maximum van 25.000 euro. Uiteraard is dit alleen mogelijk voor de werkelijk gemaakte kosten.

NIBC Duurzaamheid 09 Kopie

De voorwaarden

Rentevergoeding

De rentevergoeding over het depot is gelijk aan het gewogen gemiddelde van de hypotheekrente die je klant betaalt voor zijn of haar huidige hypotheek. 

Maximale hypotheek

Jouw klant kan, in geval van de NIBC Investeringshypotheek, tot maximaal 80% van de marktwaarde in verhuurde staat na verbouwing lenen. De maximale verstrekking is afhankelijk van de plaats waar het betreffende onderpand is gevestigd

Bij een reguliere hypotheek kan je klant tot 100% van de waarde van de woning na verbouwing lenen en in geval van energiebesparende voorzieningen zelfs tot 106% van de waarde van de woning na verbouwing. 

Looptijd bouw- en duurzaamheidsdepot

Het bouw- en duurzaamheidsdepot hebben een minimum van €7.500,- zonder NHG en een doorlooptijd van 12 maanden bij een verbouwing en 24 maanden bij een nieuwbouwwoning. 

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

Mockup Iphone Left Navigation

Declarer­en binnen 2 minuten!

Met verbouwen hebben klanten hun handen vol en behoefte aan snelheid en gemak. Via de persoonlijke MijnNIBC omgeving (de app of de portal) kunnen klanten gemakkelijk en snel hun bonnetjes declareren. Een foto van de bon maken, uploaden en versturen in 2 minuten via onze app.

Wist je dat...

We bij NIBC al jaren bezig zijn op het gebied van duurzaamheid? Zo hebben we niet alleen regelingen voor het verduurzamen van klanten hun woningen, maar kijken we ook naar onze eigen footprint. Dit houdt in dat onze kantoren CO2 neutraal zijn, creëren een stimulerende werkomgeving voor medewerkers van allerlei achtergronden en zetten ons geregeld in voor maatschappelijke organisaties.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht