Inloggen E-adviseur

Een kleine bank met grote dromen en een rijke historie

NIBC Hoofdkantoor Den Haag
Over NIBC Bank Productmanager

Samenwerken met NIBC

Een verlengstuk van jouw team

We bieden jou toegang tot onze kennis. Zo kan jij altijd bellen met een deskundige Hypotheekdesk en Buitendienst met jarenlange ervaring die aan één woord genoeg hebben. Wij zijn een verlengstuk van jouw team!

Gemak en overzicht

Met één druk op de knop toegang tot onze digitale hypotheekgids, download je de productkaarten of stel je een vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website. En via E-adviseur heb je altijd en overal inzicht in je hypotheekaanvragen.

We denken graag met je mee

Jij bent de expert en daarom luisteren wij naar jouw mening en denken we graag met je mee,  zodat jij het beste advies aan jouw klant kan geven nu en in de toekomst.

NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 3

Beste hypotheekverstrekker 2024

NIBC is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker in de categorie hypotheekverstrekker middelgroot. Deze erkenning benadrukt onze toewijding van de afgelopen jaren, waarin we meerdere innovatieve oplossingen hebben geïntroduceerd en onze dienstverlening hebben afgestemd op de behoeften van intermediairs.

Beazy Lcxns7y1mm Unsplash (1)

Duurzaamheid bij NIBC

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht