Inloggen E-adviseur
Persoonlijk. Professioneel. Maatwerk.

Hypotheek­desk NIBC

Elke klant een eigen verhaal. Zo kijken wij er graag naar. En zo werken we ook het liefst. Wij denken graag in oplossingen. Samen met jou. Jij als adviseur kent de markt en weet wat het beste past bij je klant. Toch is het soms fijn te sparren met een andere expert. Een vraag over een ingewikkelde klantsituatie of over ons beleid? Kom maar op met je vraag! Onze collega’s op de Hypotheekdesk of jouw relatiemanager staan voor je klaar.

Optie 3 (7)

Wij zijn er voor jou

NIBC Beste Hypotheekverstrekker 2022 En 2024

Beste hypotheek­verstrekker 2024

NIBC is de winnaar van de Gouden Lotus Award 2024 in de categorie Hypotheekverstrekker Middelgroot. De jury geeft NIBC lof voor de getoonde flexibiliteit, de snelle en voorspelbare acceptatietermijnen en het oplossingsgerichte meedenken in zaken die afwijken. NIBC is goed bereikbaar, scherp geprijsd en heeft de processen op orde. Ook de deskundigheid van de acceptanten en de goede ondersteuning vanuit de accountmanagers worden als zeer positief ervaren. Evenals de mogelijkheden voor expats en ondernemers.

Efficiënte afhandeling van hypotheekaanvragen

Nieuwe hypotheekaanvragen
Jij als hypotheekadviseur weet als geen ander wat jouw klant wil en nodig heeft. Iedere klant brengt een unieke situatie mee en dat vraagt soms een net andere aanpak. Wij kijken graag samen met jou naar een passend hypotheekproduct om de woonwensen van jouw klant toch waar te maken.

Lopende hypotheekaanvragen
Heb je al een hypotheekaanvraag bij NIBC ingediend en heb je vragen over het dossier? Of verloopt het acceptatieproces niet zoals je van ons gewend bent? Trek aan de bel en we helpen je graag verder.

Status van hypotheekaanvragen
Wil je weten wat de status is van je hypotheekaanvraag? Volg het in de E-adviseur portal.

Heb je nog geen account? Vraag dan een nieuwe account aan.

Jouw sparringspartners

Dit zijn ze dan…onze experts van de Hypotheekdesk. Die kunnen wel tegen een stootje. Kom maar op met je vraag dus!

Je bereikt ze van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 12.00 uur en 13.00 - 16.00 uur op 070 342 5000 of hypotheken@nibc.com.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht