Inloggen E-adviseur

Mogelijkheden oversluiten bij NIBC

Maximale verstrekking

Bij oversluiten is de maximale verstrekking 100% van de marktwaarde (na verbouw), gelijk aan de NHG-normen. Indien er sprake is van energiebesparende voorzieningen bedraagt de verstrekking maximaal 106% van de marktwaarde. Meer informatie hierover staat in artikel 3.2.5. van onze acceptatiegids.

Oversluiten in combinatie met consumptief deel

Indien er sprake is van een consumptief deel in de aanvraag hanteren wij de voorwaarden conform artikel 5.4.5. van onze acceptatiegids.

Zuiver oversluiten - Toetsing op werkelijke lasten

Indien er sprake is van zuiver oversluiten kan er gebruik worden gemaakt van een toetsing op werkelijke lasten in plaats van de standaard annuitaire toetslasten. Meer informatie over zuiver oversluiten staat in artikel 3.2.8 van onze acceptatiegids.

Antonio Van Wijk Productmanager NIBC Hyptoheek

Zuiver oversluiten tegen werkelijke lasten

Heeft u als financieel adviseur een klant die zijn hypotheek wil oversluiten, maar dit met het huidige acceptatieproces net niet helemaal rond krijgt? Dan heeft NIBC dé oplossing met de mogelijkheid om zuiver over te sluiten tegen werkelijke lasten. Antonio van Wijk - Product Manager - praat u bij over de nieuwe zuiver oversluitpropositie van NIBC. Zo bieden we uw klanten meer kansen en maken we samen hun woonwens werkelijkheid.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht