Inloggen E-adviseur
De NIBC Expathypotheek

Onze oplossing voor expats

Download onze productkaart of bekijk de video.

Lachende Man Bank Blauw Achtergrond Rood

Voor wie?

Marco Waasdorp Horizontaal

Video: collega Marco over...

Alles wat je moet weten over hypotheken voor expats. Voor het kopen van een huis in Nederland gelden voor werknemers uit het buitenland namelijk andere voorwaarden en regels. Marco legt het je in deze video uit.

Belangrijke kenmerken

Aflossen

Bij de NIBC Extra Hypotheek is het ook voor expats mogelijk onbeperkt boetevrij af te lossen vanuit eigen middelen.

Maximale hypotheek

Een expat van binnen de Europese Unie (EU) kan tot 100% marktwaarde financieren. De expat van buiten de EU kan binnen de NIBC Hypotheek tot 95% marktwaarde financieren. Wil de expat van buiten de EU ook tot 100% marktwaarde financieren, dan is dat alleen mogelijk onder NHG en/of binnen de NIBC Extra Hypotheek.

 

Rente

Voor expats hanteren wij geen afwijkend rentebeleid. Ook voor expats is de automatische renteaanpassing tijdens het aflossen van de hypotheek van toepassing.

Voorwaarden in het Engels

In een ander land gaan wonen en werken is een grote stap. Daarom is het belangrijk voor expats om goed geadviseerd te worden. Wij maken dit net ietsje makkelijker door onze consumenten webpagina's en de algemene voorwaarden in het Engels beschikbaar te stellen. Zo kan jouw klant ook zelf de voorwaarden goed doornemen.

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht