Inloggen E-adviseur
Ook mogelijk bij minder dan 3 jaar flexwerker of uitzendkracht

Voor flexwerkers en uitzendkrachten

#027

Belangrijke kenmerken

Sleutel Huis Blauw

Perspectief verklaring

Een hypotheek, dat kan!

Is jouw klant minder dan 3 jaar flexwerker of uitzendkracht? Ga na of je klant in aanmerking komt voor een arbeidsmarktscan of een perspectiefverklaring. Deze perspectiefverklaring mag maximaal 6 maanden oud zijn. De hypotheek berekenen wij in dit geval op basis van het inkomen uit de perspectiefverklaring / arbeidsmarktscan of het huidig inkomen uit de werkgeversverklaring.

Stichting Perspectiefverklaring

Let op: het uitzendbureau of een taxateur perspectief verklaring die de perspectiefverklaring maakt, moet aangesloten zijn bij Stichting Perspectiefverklaring. Klik op onderstaande button om naar de website van Stichting Perspectiefverklaring te gaan voor meer informatie. 

Perspectiefverklaring aanvragen

Alleen het uitzendbureau of de taxateur perspectiefverklaring van jouw klant kan de perspectiefverklaring bij Stichting Perspectiefverklaring aanvragen. Jouw klant zal de perspectiefverklaring dus bij jou moeten aanleveren. 

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht