Inloggen E-adviseur
Onze oplossing voor vast en tijdelijk dienstverband

Voor aanvragers in loondienst

Samen woonwensen waarmaken voor klanten die in vaste dienst zijn of een tijdelijk dienstverband hebben. Met de NIBC en NIBC Extra Hypotheek is het kopen van de woning mogelijk!

sparen termijndeposito

Het dienstverband

Onze oplossing

Maximale hypotheek

De maximale hypotheek is 100% van de marktwaarde van de woning en 106% in geval van energiebesparende maatregelen. Het maximale leenbedrag voor de NIBC Hypotheek is € 1.000.000,- voor de NIBC Extra Hypotheek is dit € 1.250.000,-.

Box 3

Het is mogelijk een box 3 leningdeel binnen de financiering op te voeren tot maximaal 80% van de marktwaarde (bijvoorbeeld van de bestaande hypotheek). 

Aflossingsvrij

Je klant kan tot maximaal 50% van de waarde van de woning aflossingsvrij lenen.

Waarom NIBC

Aflossen wordt beloond

Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden. Samen met jullie, de hypotheekadviseurs, blinken we uit in het verstrekken van hypotheken.

Persoonlijke App en portal

Toegang via jouw persoonlijke app of portal. Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor je verbouwing? Alles overzichtelijk via MijnNIBC.

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht