Inloggen E-adviseur

De NIBC Hypotheek App

Altijd toegang tot jouw hypotheekgegevens, extra aflossen en declaratie voor je bouwdepot indienen.

Laptop Telefoon Koffie
Mockup Two Iphones Navigation

Wat kun je met de NIBC Hypotheek app?

Digitaal overzicht

De klant heeft toegang via een persoonlijke app of portal. De mogelijkheid om diverse zaken inzichtelijk te krijgen en zelf aan te passen. Bijvoorbeeld een vergoedingsrente opvragen, extra aflossen of juist een renteafkoop realiseren. Alles overzichtelijk via MijnNIBC.

Gemakkelijk extra aflossen

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. De klant mag jaarlijks tot 20% van de lening boetevrij terugbetalen. Als er wordt afgelost wordt de klant automatisch beloond met een lagere hypotheekrente. Bekijk de video

Declareren binnen 2 minuten

Tijdens het verbouwen heeft de klant zijn handen vol en snappen we dat het declareren uit je bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom is het heel makkelijk om nota’s te declareren voor de verbouwing door middel van het uploaden van een foto van de betreffende nota.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht