Inloggen E-adviseur
Ons aanbod voor..

Specialisten in opleiding

Denk aan een arts in opleiding, een advocaat-stagiair en een promovendus. Vaak beroepen met een tijdelijk dienstverband. Eerste- en tweedejaars specialisten in opleiding hebben vaak geen intentieverklaring en onvoldoende arbeidsverleden om te worden gezien als flexwerker. Daarom biedt NIBC met de Specialist in opleiding propositie een oplossing!

Specialist In Opleiding NIBC Hypotheken

Onze oplossing

Hoe werkt het?

In het geval van een specialist in opleiding beschouwen wij het opleidingscontract als een intentieverklaring van de werkgever. In dat geval vormt de opleidingsvergoeding de basis voor de inkomenstoets. Let op: dit geldt alleen voor niet-NHG hypotheken.

Geen renteopslag, wel zo eerlijk!

Bij NIBC rekenen we geen renteopslag voor een specialist in opleiding. Dit betekent dat jouw klant als specialist in opleiding niet meer betaalt dan een ander. Wel zo eerlijk!

2

Specialist in opleiding

Ook zonder intentieverklaring is een hypotheek mogelijk bij NIBC!

Hypotheek voor helden

Ontdek de NIBC Hypotheek - "de Hypotheek voor Helden". Een bestaande NIBC (Extra) hypotheek, waarbij we het acceptatieproces hebben afgestemd op de mensen in de vitale sector, zoals zorgpersoneel, politieagenten, brandweerlieden, krijgsmacht en natuurlijk leerkrachten.

Simple Text Blok Helden Pagina
Mockup Two Iphones Navigation

Waarom NIBC

Aflossen wordt beloond

Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden. Samen met jullie, de hypotheekadviseurs, blinken we uit in het verstrekken van hypotheken.

Persoonlijke App en portal

Toegang via jouw persoonlijke app of portal. Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor je verbouwing? Alles overzichtelijk via MijnNIBC.

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht