Inloggen E-adviseur

Hypotheek voor helden

Ben je in gesprek met een klant die werkzaam is in de vitale sector? Dan is de hypotheek voor helden interessant voor jouw klant. Deze is er speciaal voor iedereen die zich inzet:

  • bij de politie
  • bij de brandweer
  • in de zorg
  • bij de krijgsmacht
  • in het onderwijs

De hypotheek voor helden is de bestaande NIBC Hypotheek en de NIBC Extra Hypotheek, waarbij we het acceptatieproces hebben afgestemd op de mensen die werkzaam zijn in de vitale sector. 

Split Header Blok Nibc Helden

Wat is een hypotheek voor helden?

De hypotheek voor helden is speciaal ontworpen voor helden in de vitale sector. In een wereld waar deze sector nooit stilstaat, begrijpen wij de uitdagingen van onregelmatige werktijden, overuren en zelfs een tweede baan. Gelukkig houden we daar bij het bepalen van de hypotheek rekening mee. Want de inzet van de helden in de maatschappij verdienen een hypotheek die net zo flexibel is als zij.

Wat is van toepassing voor jouw klant?

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht