Inloggen E-adviseur
NIBC 15

Actuele klantdata inzichtelijk

Vanaf heden kunt u actuele klantdata bekijken via E-adviseur en heeft u de mogelijkheid tot de meekijkfunctie in de MijnNIBC omgeving. Hierdoor kunt u makkelijk en snel actuele klantdata bekijken. U vraagt eenvoudig toestemming aan de klant via E-adviseur. De klant kan met één druk op de knop het verzoek toestaan of afwijzen. Het adviseren en beheren van klanten wordt nu nog makkelijker. 

Laptop Telefoon Koffie

Stappenplan voor u en uw klant

Toestemming vragen via E-adviseur

Via E-adviseur kunt u gemakkelijk een toestemmingsverzoek sturen naar uw klant. We hebben de stappen voor u op een rijtje gezet. In het PDF bestand vindt u ook terug op welke manier uw klant het verzoek ontvangt en welke stappen doorlopen worden om op uw verzoek te reageren.

Aanvraag beantwoorden vanuit klant

Wanneer u via E-adviseur toestemming vraagt aan uw klant, krijgt uw klant een e-mail en een melding in de MijnNIBC omgeving. Via deze melding kan de klant met één druk op de knop toestemming verlenen of afwijzen vanuit de beveiligde MijnNIBC omgeving. Hier kunt u zien op welke manier uw klant het verzoek ontvangt en welke stappen doorlopen worden om op uw verzoek te reageren.

Initiatief vanuit de klant om toestemming te geven

Via MijnNIBC kan uw klant zelf toestemming verlenen, zonder dat u een verzoek heeft verzonden in E-adviseur. Wel zo handig als u bijvoorbeeld tijdens een persoonlijk gesprek uw klant heeft gevraagd toestemming te verlenen. Uw klant kan toestemming verlenen via de MijnNIBC omgeving. Wanneer uw klant toestemming verleent, ontvangen u en uw klant hiervan een bevestigingsmail. Bekijk hier hoe uw klant zelf toestemming kan geven.

Tips voor actief klantbeheer

NIEUW OcktoID

Klanten kunnen zich met de Ockto-app eenvoudig en veilig digitaal identificeren via iDIN en de BasisRegistratie Personen (BRP). Een kopie van het identiteitsbewijs is daarmee niet meer nodig voor identificatie. 

Onlangs gaven we met Accelerate en Ockto een webinar over het gebruik van OcktoID. Bekijk hier het webinar.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheedesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht