Inloggen E-adviseur
Dominique

Dominique Verweij onze nieuwe relatiemanager

NIBC hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met u als intermediair. Om deze reden is Dominique Verweij per 1 januari 2024 toegevoegd aan ons team. Via deze weg willen wij u graag berichten dat Dominique Verweij vanaf heden uw nieuwe relatiemanager is. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen.

Dominique stelt zichzelf graag kort aan u voor;

“Ik ben Dominique Verweij, 28 jaar en woonachtig in Heerhugowaard. De afgelopen 7 jaar heb ik ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste jaren als Financieel Adviseur bij een intermediair. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, streef ik ernaar om een betrouwbare gesprekspartner voor u te zijn. Een belofte maken betekent voor mij ook echt een belofte nakomen. Ik verheug me erop om in mijn rol als uw Relatiemanager bij NIBC het verschil te maken door deze eigenschap in te zetten. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Ik neem in de komende periode contact met u op om persoonlijk kennis te maken. Ik kijk ernaar uit u te spreken. Heeft u vragen of wilt u eens van gedachten wisselen, neem dan gerust contact met mij op.”

Telefoonnummer: +31 6 29 69 17 94
Emailadres: Dominique.verweij@nibc.com

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht