Inloggen E-adviseur

NIBC wint Gouden Lotus Award 2024

NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 632 X 500 Verkleind

NIBC is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker in de categorie hypotheekverstrekker middelgroot. Deze erkenning benadrukt onze toewijding van de afgelopen jaren, waarin we meerdere innovatieve oplossingen hebben geïntroduceerd en onze dienstverlening hebben afgestemd op de behoeften van intermediairs.

We streven ernaar van betekenis te zijn voor onze klanten, partners en medewerkers. Samen willen we bijdragen aan het verwezenlijken van woonwensen.

Richard Leijnse, Managing Director Hypotheken en Sparen bij NIBC: “Ik ben ontzettend trots dat we deze prijs wederom hebben gewonnen. Dit is een erkenning voor het harde werken van onze medewerkers, onze dienstverlening en de waardevolle samenwerking met onze intermediairs.”

Motivatie voor de beste hypotheekverstrekker*
NIBC is volgens onafhankelijke hypotheekadviseurs een meedenkende en flexibele businesspartner met korte, directe communicatielijnen en snelle service. NIBC onderscheidt zich door hun deskundige hypotheekdesk en acceptanten die proactief meedenken en accountmanagers die altijd voor de adviseurs klaarstaan. Daarnaast gaat NIBC goed om met complexe dossiers en minder voor de hand liggende hypotheekconstructies.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht