Inloggen E-adviseur

Goed nieuws! NIBC's marktaandeel onder Nederlandse hypotheekverstrekkers is in het tweede kwartaal van 2023 het hardst gestegen. We hebben nu een plekje in de top 10 van grootste aanbieders veroverd. Daar zijn we super trots op. Bedankt dat we samen al zoveel woonwensen hebben kunnen waarmaken.

 

6 documenten vervallen door gebruik brondata

Om het hypotheekproces te versnellen en te vereenvoudigen, ondersteunt NIBC het gebruik van brondata. Hierdoor vervallen bij NIBC de volgende documenten: Werkgeversverklaring, Pensioenoverzicht, Schuld huidige hypotheek, Saldo opgave huidige hypotheek, Bewijs eigen middelen en Recente IB aangifte. 
Meer informatie

 

Bedankt Florentine

Helaas heeft Florentine Soors d'Ancona, Relatiemanager Hypotheken, NIBC per 1 september verlaten. We hebben met veel plezier samengewerkt en samen mooie successen behaald.


Zoekt u een nieuwe uitdaging, of kent u iemand die op zoek is naar een sales functie? Neem dan eens een kijkje bij de vacature op onze website.

 

Zien we jullie op 5 oktober tijdens Hypovak?

Dit jaar zijn we weer aanwezig met een NIBC stand op het Hypovak event. We kijken er naar uit om bij te kletsen. Heeft u nog geen kaartje? Neem dan contact op met uw relatiemanager voor een gratis ticket. We hopen u te zien bij Hypovak en wie weet wint u nog een leuke prijs bij onze stand.

 

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht