Inloggen E-adviseur
Podcast Verduurzamen

Podcast #13 Verduurzamen meenemen in het adviesgesprek

De dertiende aflevering is nu gratis via spotify te beluisteren.

In deze podcast gaat Maarten Scholtheis – Productmanager Hypotheken - in gesprek met Ninorta Demir – Hypotheek Adviseur - en Jack Reukema – Director Marketing & Partnerships bij De Energiebespaarders - over verduurzamen. Ze bespreken waar ze tegenaan lopen, hoe ze dit oplossen en hoe we ons gezamenlijk kunnen inzetten voor het verduurzamen van de woningmarkt.

De afgelopen jaren neemt Ninorta verduurzaming mee in al haar hypotheekadviesgesprekken. Een aantal jaar geleden viel bij haar het kwartje, dat we niet meer om verduurzaming heen kunnen. En dat zij hier een belangrijke rol in kan spelen. Na alle jaren loopt ze nog steeds tegen vragen aan. En daar komen de Energiebespaarders om de hoek kijken. De Energiebespaarder zijn een onafhankelijke verduurzamingsadviseur en hoofdaannemers als het gaat om installatie. Hiermee helpen ze woningeigenaren, hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers. Hiermee willen ze verduurzamen vermakelijke voor de gehele keten.

Met het Samen portaal kan de hypotheekadviseur een prognose maken van welke verduurzamingsmaatregelen gemaakt kunnen worden, welke kosten hieraan hangen en wat het oplevert. Daarnaast staan er tips in voor hoe je dit kan meenemen in een adviesgesprek.

Bij NIBC vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom zetten we ons in om verduurzamen mee te nemen tijdens de hypotheekgesprekken en meer mogelijkheden vanuit de wet- en regelgeving te bespreken.

Onroerend Goed is een podcast gemaakt door NIBC. In Onroerend Goed raak je als hypotheekadviseur bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de wereld van hypotheken.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht