Inloggen E-adviseur

Actuele klantdata bekijken in E-adviseur

Nieuwsbrief 29 maart 2022

Vanaf vandaag is via E-adviseur een meekijkfunctie in de MijnNIBC omgeving beschikbaar. Hierdoor kunt u makkelijk en snel actuele klantdata bekijken. U vraagt eenvoudig toestemming aan de klant via E-adviseur. De klant kan met één druk op de knop het verzoek toestaan of afwijzen. Het adviseren en beheren van klanten wordt nu nog makkelijker.

Hoe gaat het in zijn werk?
1. Vraag in E-adviseur toestemming aan de klant.
2. De klant krijgt een mail met het verzoek en wordt gevraagd te reageren op het verzoek in de MijnNIBC omgeving.
3. U krijgt via de e-mail melding wanneer de klant een keuze heeft gemaakt.

Meeneemhypotheek aangeven in HDN

Onlangs hebben we gecommuniceerd over de ruime meeneemregeling van NIBC. Voor een zo soepel mogelijk aanvraagproces, is het belangrijk dat bij ‘RegelingType’ in HDN met code 10 wordt aangegeven dat het om een meeneemhypotheek gaat. Hoe vollediger de aanvraag wordt ingevuld, des te sneller kunnen wij de aanvraag behandelen.

Nog eenvoudiger een omzetting aanvragen in E-adviseur

Vanaf heden is er een webformulier beschikbaar in E-adviseur om een renteomzetting en een aflosvorm omzetting aan te vragen. Met de eenvoudige en automatisch invoervelden is het voor u efficiënter om een aanvraag in te dienen. Via E-adviseur is direct inzichtelijk wat de status is en welke benodigde stukken aangeleverd moeten worden.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht