Inloggen E-adviseur
Bank Blauw Met Verhuizdozen
Hypotheken 29 apr. 2024 00:00 CEST

Webinar over E-adviseur

In E-adviseur kun je als adviseur eenvoudig verzoeken voor je klanten indienen. Wist je dat je via E-adviseur ook een verzoek voor Ontslag Hoofdelijk Aansprakelijkheid (OHA) kunt indienen? Stater nodigt je graag uit voor een webinar over E-adviseur en het verzoek voor OHA. De webinars zijn gepland op de volgende data:

#006

Waarom OHA via E-adviseur?

Versnel de verwerking van de aanvraag

Alle relevante en verplichte invoervelden worden afgevangen door het webformulier. Dit voorkomt onnodige aanvullende vragen en versnelt de verwerking van aanvragen.

Direct inzicht in de status

Na het indienen van een verzoek heb je direct inzicht in de status ervan. Ook na het uitbrengen van het renteaanbod kun je direct zien welke documenten benodigd zijn en kun je deze meteen uploaden.

Veilige dataoverdracht

De belangrijkste reden dat aanvragen en bijbehorende documenten voor OHA volledig via E-adviseur verlopen, is om te zorgen voor een veilige dataoverdracht van klantgegevens.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheedesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht