Inloggen E-adviseur

Mijn klant wil extra aflossen, en nu?

NIBC 29 Webp

Extra aflossen? Dat kan!

Boetevrij aflossen

Je klant kan jaarlijks tot 15% boetevrij aflossen binnen de reguliere NIBC Hypotheek en jaarlijks tot 20% boetevrij aflossen binnen de NIBC Extra Hypotheek. Ook is het mogelijk binnen de NIBC Extra Hypotheek om af te lossen vanuit eigen middelen. Dit kan tot 100% boetevrij. De genoemde percentages gelden per kalenderjaar en per oorspronkelijk leningdeel en je klant kan dit ook zelf regelen via onze MijnHyptheek Portal. 

Vanuit surplus extra aflossen

Heeft je klant zijn of haar huidige woning verkocht? En is met die verkoopopbrengst onder andere ook de bij ons afgesloten overbruggingshypotheek afgelost? Dan kan het voorkomen dat er wegens een hogere verkoopopbrengst dan verwacht nog een surplus is dat de client ook graag aanvullend op de hypotheek zou willen aflossen. Indien dit bedrag boven de gestelde vrijstellingspercentages uitkomt, kunnen wij toch akkoord gaan dit bedrag zonder vergoeding als extra aflossing op de hypotheek in mindering te brengen.

Aflossen wordt beloond

Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je klant met een lagere hypotheekrente. Als adviseur hoef je hier niets voor te doen, dit gebeurt volledig automatisch.

Mockup Two Iphones Hypotheek

MijnHypotheek portal en app

Extra aflossen, declareren voor je bouwdepot of je hypotheekzaken bekijken? Dat is snel en makkelijk gedaan met de MijnHypotheek portal en app!

Jij staat bij ons centraal

Geloof jij in een dossier? Denken wij graag met je mee

Altijd toegang tot onze expertise

Samen werken aan de beste oplossing voor jouw klant(en)

Van A tot Z op de hoogte van het aanvraagproces

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht