Inloggen E-adviseur

Ontdek het effect van NIBC

NIBC 25
NIBC Retail 21 Kopie

Samen uitblinken

Onze experts, jouw team

Een ingewikkelde klantsituatie, heb je een vraag of wil je sparren met een expert? Dan staan we voor je klaar. Wij zijn onderdeel van jouw team en denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze experts.

Wij denken met jou mee

Met onze Think Yes mentaliteit denken we in mogelijkheden. We zoeken oplossingen en denken met je mee. Ook wanneer het lastig lijkt.

Dat gaat makkelijk

Met één druk op de knop toegang tot de hypotheekgids, download de productkaarten of stel je vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website.

Mockup Two Iphones Hypotheek

MijnNIBC App & Portal!

Digitaal overzicht

Via de persoonlijke app en portal heeft je klant alles overzichtelijk. Dus de hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor de verbouwing? Het is altijd en overal mogelijk.

Gemakkelijk extra aflossen

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je klant mag jaarlijks tot 20% van de lening boetevrij terugbetalen. Als je klant aflost wordt hij of zij automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Declareren binnen 2 minuten!

Tijdens het verbouwen heeft je klant zijn of haar handen vol en snappen we dat het declareren voor het bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom is declareren via de app binnen 2 minuten gebeurd!

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht