Inloggen E-adviseur

Ontdek het effect van NIBC

NIBC 25
NIBC Retail 21 Kopie

Samen uitblinken

Onze experts, jouw team

Een ingewikkelde klantsituatie, heb je een vraag of wil je sparren met een expert? Dan staan we voor je klaar. Wij zijn onderdeel van jouw team en denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze experts.

Wij denken met jou mee

Met onze Think Yes mentaliteit denken we in mogelijkheden. We zoeken oplossingen en denken met je mee. Ook wanneer het lastig lijkt.

Dat gaat makkelijk

Met één druk op de knop toegang tot de hypotheekgids, download de productkaarten of stel je vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website.

NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 3

Beste hypotheekverstrekker 2024

NIBC is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker in de categorie hypotheekverstrekker middelgroot. Deze erkenning benadrukt onze toewijding van de afgelopen jaren, waarin we meerdere innovatieve oplossingen hebben geïntroduceerd en onze dienstverlening hebben afgestemd op de behoeften van intermediairs.

Mockup Two Iphones Hypotheek

MijnNIBC App & Portal!

Digitaal overzicht

Via de persoonlijke app en portal heeft je klant alles overzichtelijk. Dus de hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie voor de verbouwing? Het is altijd en overal mogelijk.

Gemakkelijk extra aflossen

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je klant mag jaarlijks tot 20% van de lening boetevrij terugbetalen. Als je klant aflost wordt hij of zij automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Declareren binnen 2 minuten!

Tijdens het verbouwen heeft je klant zijn of haar handen vol en snappen we dat het declareren voor het bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom is declareren via de app binnen 2 minuten gebeurd!

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht