Inloggen E-adviseur
Een hypotheek vanaf 1 jaar ondernemen

Hypotheek voor ondernemers

Een hypotheek voor ondernemers is bij NIBC al mogelijk vanaf 12 maanden ondernemen! Zijn beide klanten ondernemer? Dan moet in elk geval één van hen minimaal 3 jaar ondernemer zijn.

Effect Van Nibc Direct
Marco Waasdorp Horizontaal

Voor wie...

Ondernemers die 12 maanden of langer ondernemen

Al vanaf 1 jaar ondernemen is een NIBC (Extra) Hypotheek mogelijk! Hiervoor is een inkomensverklaring verplicht, voor zowel NHG en niet-NHG aanvragen. Een inkomensverklaring kun je laten opmaken door NHG en/of NIBC geaccrediteerde rekenexperts. NIBC werkt met de rekenmeesters PentraxRaadhuysOverviewzZakelijk Inkomen en VIIZ (alleen voor niet-NHG aanvragen).

Twee aanvragers die beide ondernemer zijn

Wanneer zowel je klant als zijn of haar partner ondernemer of ZZP'er is, dient één van hen minimaal 3 jaar ondernemer te zijn om in aanmerking te komen voor een hypotheek.

Ondernemers die willen investeren in woningen voor verhuur

Wil je klant als ondernemer een Investeringshypotheek sluiten dan kan dat maar moet je klant wel minimaal 36 maanden ondernemer of ZZP’er zijn.

De belangrijkste kenmerken

Waarom NIBC past bij jouw klant

Persoonlijke aandacht

Je kent je klant door en door. Je weet precies wat hun verhaal is en wat ze nodig hebben. Daarom begrijpen we dat je soms behoefte hebt aan een klankbord. Of je nu vragen hebt over de zakelijke cijfers, de hypotheekaanvraag of de beoordeling daarvan, we staan voor je klaar.

Ondernemende mentaliteit

Wij staan bekend om onze ondernemersgeest en willen altijd een verschil maken voor jou en jouw klanten. Waar anderen nee gezeggen, gaan wij opzoek naar de mogelijkheden. Met onze Think Yes mentaliteit denken we graag met jou mee.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden.

Inkomensverklaring Ondernemer

Voor zowel NHG als niet-NHG-aanvragen is de Inkomensverklaring Ondernemer verplicht. Met de Inkomensverklaring voor Startende Zelfstandigen kun jij je klant drie voordelen bieden: snelheid, duidelijkheid en succes.

NIBC heeft samen met Raadhuys een podcast opgenomen.

Podcast NIBC

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht