Inloggen E-adviseur
Een hypotheek vanaf 1 jaar ondernemen

Een hypotheek voor ondernemers

Laptop Telefoon Koffie

Voor wie...

Ondernemers die 12 maanden of langer ondernemen

Al vanaf 1 jaar ondernemen is een NIBC (Extra) Hypotheek mogelijk! Hiervoor is een inkomensverklaring verplicht, voor zowel NHG en niet-NHG aanvragen. Een inkomensverklaring kun je laten opmaken door NHG en/of NIBC geaccrediteerde rekenexperts. NIBC werkt met de rekenmeesters PentraxRaadhuysOverviewzZakelijk Inkomen en VIIZ (alleen voor niet-NHG aanvragen).

Twee aanvragers die beide ondernemer zijn

Wanneer zowel je klant als zijn of haar partner ondernemer of ZZP'er is, dient één van hen minimaal 3 jaar ondernemer te zijn om in aanmerking te komen voor een hypotheek. 

Ondernemers die willen investeren in woningen voor verhuur

Wil je klant als ondernemer een Investeringshypotheek sluiten dan kan dat maar moet je klant wel minimaal 36 maanden ondernemer of ZZP’er zijn.

Waarom NIBC past bij jouw klant

Persoonlijke aandacht

Je kent je klant door en door. Je weet precies wat hun verhaal is en wat ze nodig hebben. Daarom begrijpen we dat je soms behoefte hebt aan een klankbord. Of je nu vragen hebt over de zakelijke cijfers, de hypotheekaanvraag of de beoordeling daarvan, we staan voor je klaar.

Ondernemende mentaliteit

Wij staan bekend om onze ondernemersgeest en willen altijd een verschil maken voor jou en jouw klanten. Waar anderen nee gezeggen, gaan wij opzoek naar de mogelijkheden. Met onze Think Yes mentaliteit denken we graag met jou mee.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden.

De belangrijkste kenmerken

Inkomensverklaring Ondernemer

Voor zowel NHG als niet-NHG-aanvragen is de Inkomensverklaring Ondernemer verplicht. Met de Inkomensverklaring voor Startende Zelfstandigen kun jij je klant drie voordelen bieden: snelheid, duidelijkheid en succes.

NIBC heeft samen met Raadhuys een podcast opgenomen.

Podcast NIBC

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

Even sparren of een vraag?

Je kent je klant door en door. Je weet precies wat hun verhaal is en wat ze nodig hebben. Daarom begrijpen we dat je soms behoefte hebt aan een klankbord. Of je nu vragen hebt over de zakelijke cijfers, de hypotheekaanvraag of de beoordeling daarvan, we staan voor je klaar.

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! We nemen graag de tijd om met je te sparren en samen de route uit te stippelen om de woonwens waar te maken. Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht