Inloggen E-adviseur
De NIBC investeringshypotheek

De oplossing voor investeerders

Jonathan Mast 1Nqzqzby5hi Unsplash (1)

De kenmerken

Aflossen

Een aflossingsvrije hypotheek kan je klant afsluiten voor maximaal 50% van de marktwaarde in verhuurde staat. Het bedrag boven de 50% marktwaarde in verhuurde staat mag in 30 jaar lineair worden afgelost of in 10 jaar annuïtair.

Maximale financiering

De hypotheek is maximaal 80% van de waarde van de woning in verhuurde staat of 80% van de investering als dat lager is en de woning recent gekocht is.

  • Steden maximale LTV 80%
  • Krimpgebieden maximale LTV 65%
  • Rest van Nederland maximale LTV 75%

Klik hier voor een overzicht.

Hoofdsom woning

Per onderpand is de minimale lening € 70.000,- en de maximale lening € 500.000,-. Wij financieren maximaal 4 onderpanden per klant.

Huurinkomsten

Huurinkomsten worden voor maximaal 80% meegenomen indien er sprake is van een huurcontract voor minimaal 2 jaar. Indien er nog geen huurovereenkomst aanwezig is worden de huurinkomsten meegenomen voor 50% van de te verwachten huurinkomsten.

De belangrijkste voorwaarden

De mogelijkheden

Antonio Van Wijk Investeringshypotheek

Video: met collega Antonio over...

De mogelijkheden voor een investeringshypotheek. Met de vriendelijke voorwaarden is de NIBC investeringshypotheek een uitkomst voor vele klanten die hun spaargeld willen investeren in te verhuren of verhuurde woningen. Bekijk hier meer uitleg over de mogelijkheden van een investeringshypotheek bij NIBC.

Bereken de maximale hypotheek

  • * Verplicht in te voeren
  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Inzoomen op de Investerings­hypotheek

Wat houdt de NIBC Investeringshypotheek precies in? Wat zijn de voor- en nadelen en waarom is deze hypotheek juist nu zo aantrekkelijk voor particulieren? 

Marco Waasdorp, accountmanager NIBC, en Antonio van Wijk, productmanager bij NIBC, praten je bij!

Antonio Van Wijk En Marco Waasdorp NIBC Podcast

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht