Inloggen E-adviseur
De NIBC Seniorenhypotheek

Ons aanbod voor 55-plussers

  • Vanaf 10 jaar voor AOW leeftijd.
  • Maximaal 80% van de marktwaarde.
  • Tijdelijke Tekort Regeling.
  • Toesten op werkelijke lasten.
Blij Oud Stel Rood

Onze oplossing voor...

Edwin Berrevoet Senioren Hypotheek

Video: collega Edwin over...

Alles rondom hypotheken voor 55-plussers. Wat is verstandig en wat zijn de mogelijkheden om over te sluiten, een nieuwe woning te kopen of een schenking aan de kinderen te doen? 

Waar kan je nog meer aan denken...

Bij NIBC zijn alle voorwaarden gelijk, of je klant nu 35 of 85 is! We verstrekken een lening tot maximaal 100% marktwaarde (106% inclusief Energie Besparende Voorzieningen) waarbij de financiering moet passen onder de reguliere (GHF) toetsnormen. Past de hypotheek binnen deze normen? Dan hebben we een aantal USP’s om de woonwensen van jouw klant te realiseren.

#033

De belangrijkste kenmerken

Rente

Bij de NIBC Seniorenhypotheek is het mogelijk om de rente voor 10 jaar vast te zetten als je klant 85 jaar of ouder is. In de overige gevallen staat de rente 20 jaar vast. Bekijk hier al onze rentetarieven. 

Maximale hypotheek

Bij een reguliere annuïteitentoets is een verstrekking van 100% marktwaarde mogelijk. Bij de NIBC Seniorenhypotheek bedraagt de lening maximaal 80% van de marktwaarde. 

Advies

Het is belangrijk dat de financiële positie van de aanvrager(s) voldoende blijft om de hypotheek te kunnen betalen. Ook bij een verandering in de persoonlijke omstandigheden, zoals het overlijden van de partner of een relatiebreuk. 

Tijdelijk Tekort Regeling

Bij de NIBC Seniorenhypotheek mag vanaf de AOW-leeftijd de financieringslast die van toepassing is op het moment van het bereiken van de AOW-leeftijd, worden vastgesteld op basis van de werkelijke lasten in plaats van de annuïtaire last. Lees hier meer.

Toetsen op werkelijke lasten

Vanaf de AOW-leeftijd mag de financieringslast die van toepassing is op het moment van het bereiken van de AOW-leeftijd, worden vastgesteld op basis van de werkelijke lasten in plaats van de annuïtaire last.

Het inkomen. Hoe toon ik dat aan?

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Even sparren of een vraag?

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht