Inloggen E-adviseur
Nieuwsbrief december

Eindejaarsdata & Starters

In deze nieuwsbrief meer informatie over de eindejaarsdata en aantrekkelijke opties voor starters.

#018

Eindejaarsdata

Zoals u van ons gewend bent, zit onze verwerking van aanvragen en dossiers nog altijd op maximaal 1 werkdag. Tot het einde van het jaar zijn we “open” en kunt u uw aanvragen en dossiers blijven insturen. Ons acceptatieteam staat tot het einde van het jaar tot jullie beschikking.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de garantie wenst dat uw klant nog dit jaar kan passeren of voor het einde van het jaar nog een bindende overeenkomst wenst te ontvangen. Als dit het geval is, houdt u dán rekening met de volgende data:

  • Passeren in 2023: dossier uiterlijk op donderdag 21 december om 10.00 uur ontvangen door Stater
  • Bindende ovk in 2023: dossier uiterlijk op donderdag 28 december om 10.00 uur ontvangen door Stater

Ook in deze tijden hebben wij een verwerking van één dag. Werkt u met ons via een serviceprovider? Check dan hun website voor de actuele aanleverdeadlines.

#019

Aantrekkelijke opties voor starters

Vanuit de overheid wordt het voor de starter mogelijk gemaakt om gebruik te maken van aantrekkelijke regelingen. Denk hierbij aan een starterslening of een koopconstructie. Bij NIBC bieden we starters ook de mogelijkheid om een kangoeroewoning te kopen, waardoor het mogelijk is om met maximaal 4 inkomens een woning aan te kopen. Natuurlijk kunnen starters gebruik maken van de aantrekkelijke verduurzamingsmogelijkheden. 

Even sparren voor jouw starters aanvraag? 

De NIBC Hypotheekdesk is een verlengstuk van jouw team. Onze experts op de Hypotheekdesk hebben jarenlange ervaring en zijn er voor jou! Neem contact op met onze experts van de Hypotheekdesk. 
 
hypotheken@nibc.com 
070 342 5000 

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht