Inloggen E-adviseur
Split Header Blok Nibc Helden
Speciaal voor de vitale sector!

Ontdek de hypotheek voor helden

NIBC introduceert met trots de "hypotheek voor helden". Een bestaande NIBC (Extra) hypotheek, waarbij we het acceptatieproces hebben afgestemd op de helden in onze maatschappij, waaronder zorgpersoneel, politieagenten, brandweerlieden, militair personeel en natuurlijk leerkrachten. Hiermee biedt de hypotheek voor helden een unieke onderscheidende oplossing voor onze hulpverleners binnen de vitale sector. 

Dag in, dag uit zetten deze mensen zich met toewijding in, vaak met lange werkdagen, soms een extra bijbaan en onregelmatige werktijden. En toch is het vinden van een passende hypotheek vaak een hele uitdaging. Dat vinden wij niet juist en daarom hebben wij bij NIBC iets nieuws bedacht. 

Aanvullende inkomsten tot wel 100%

Wij kunnen aanvullende inkomsten tot wel 100% meenemen in de inkomensberekening. Of het nu gaat om overuren, toeslagen of inkomsten uit een tweede baan, bij NIBC telt het allemaal mee. En er is nog veel meer. Bekijk de productkaart voor alle details.

 

Woonwensen waarmaken

Met de hypotheek voor helden helpen we hen hun woonwensen te realiseren. Of het nu gaat om het kopen van een eerste woning, een grotere woning of een ander woonproject, wij zijn er om deze dromen waar te maken.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht