Inloggen

Vastgoed (her)financieren

Als u vastgoed wilt kopen of nadenkt over een (her)financiering van vastgoed, dan heeft u een vastgoed financiering nodig. NIBC biedt met de Vastgoed Hypotheek een product die u hierbij kan helpen. Het is belangrijk dat een financiering bij uw wensen en financiële mogelijkheden past. NIBC heeft meer dan 75 jaar ervaring in het (her)financieren van vastgoed.

Hypotheek Flat Rood Balkons

Misschien wel de meest aantrekkelijke bank in het vastgoed

0,30% extra rentekorting

Nu een extra scherp tarief voor klanten met een uitstaand saldo boven de EUR 5 miljoen, startend vanaf 5,15%. Deze renteactie geld voor alle nieuwe- en of verhogingsaanvragen, voor zowel reguliere financieringen als voor bouwfinancieringen.

(her)Financieren ­commercieel vastgoed

Om commercieel vastgoed te (her)financieren, is eigen geld benodigd. NIBC Vastgoed Hypotheek biedt de mogelijkheid om met een beperkte eigen inbreng dit commerciële vastgoed voor de verhuur aan te kopen. Met een vastgoedfinanciering van NIBC Vastgoed Hypotheek kunt u in sommige gevallen tot wel 85% van de marktwaarde in verhuurde staat gefinancierd krijgen.

Naast het aankopen van commercieel vastgoed is het ook mogelijk om bestaand vastgoed te herfinancieren. Door de herfinanciering van uw lening kunt u gunstigere rentetarieven krijgen op uw nieuwe lening of u kunt eventuele overwaarde benutten om uw vastgoedportefeuille verder uit te breiden. Let er wel op dat er bij een herfinanciering of bij vastgoed financieren met overwaarde sprake kan zijn van een boete bij uw huidige hypotheekverstrekker. Laat u daarom goed vooraf informeren over de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Rente (her)financiering vastgoed
De hoogte van uw hypotheekrente op de vastgoedfinanciering wordt bepaald door een drietal factoren. Als eerste heeft de termijn van de rentevast periode invloed op de hoogte van de rente. Ten tweede de verhouding tussen de hoogte van uw lening en de marktwaarde in verhuurde staat van het vastgoed. En tot slot wordt de hoogte van de rente bepaald door de totale omvang van uw leningen bij NIBC Vastgoed Hypotheek. Benieuwd naar de huidige rentes? Bekijk dan ons overzicht met actuele vastgoed hypotheekrentes.

Think Yes-mentaliteit 
NIBC staat bekend om zijn Think Yes -mentaliteit. Heeft u een specifiek geval waarvan u denkt dat deze niet binnen de kaders past, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We werken daarnaast ook samen met deskundige adviseurs die u kunnen helpen met uw vragen omtrent commercieel vastgoed financieren.

Persoonlijk contact en transparantie kenmerken verder onze werkwijze. Als u ons belt, krijgt u een werknemer aan de lijn die de productvoorwaarden goed kent en met u meedenkt. Bent u al klant, dan heeft u 24/7 toegang tot uw online klantenportal om uw leningen in te zien en administratieve wijzigingen door te geven. Zowel persoonlijke als huurderswijzigingen.

Vastgoed (her)financieren met een vastgoedlening van NIBC
NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van de in 1945 opgericht NIBC Bank. Met de Vastgoed Hypotheek verstrekken wij financieringen op verhuurd vastgoed door heel Nederland. Door onze Think Yes-mentaliteit denken we graag mee in oplossingen in plaats van problemen. We maken graag het verschil op de voor u belangrijke momenten.

Wilt u vastgoed (her)financieren en snel weten waar u aan toe bent? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Syed Ayan Malik Di3mlprdyee Unsplash

Proces van aanvraag tot (her)financiering

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht