Inloggen

Kwartaal­spaarrekening

  • Variabele basisrente van 1,75% + variabele bonusrente van 0,40%
  • Rentebetaling per kwartaal
  • Sparen onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Je spaargeld is beschermd tot € 100.000,-
  • Geen minimum inleg en geen kosten
  • Sparen bij een Nederlandse bank
#034
NIBC Kwartaalrente

Kwartaalspaar- en bonusrente

Bij ons ontvangt iedereen dezelfde variabele kwartaalspaar- en bonusrente, ongeacht de hoogte van je spaarbedrag. Het genoemde rentepercentage is nominaal op jaarbasis. 

De variabele rente en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kalenderkwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Om de bonusrente te ontvangen moet je spaargeld voor de 1e van het kwartaal op je rekening staan.

De getoonde rentetarieven op de website zijn zo betrouwbaar en actueel mogelijk. Blijkt er toch een foutief rentetarief online te staan, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Voordelen voor jou als spaarklant

Sparen zonder betaalrekening

Bij NIBC heb je geen betaalrekening nodig om te kunnen sparen. Je opent eenvoudig en snel online een kwartaalspaarrekening. De spaarrekening koppel je aan je betaalrekening (tegenrekening).

Gratis spaarrekening zonder minimum inleg

Het openen van een NIBC Kwartaalspaarrekening is gratis en regel je online. Bij NIBC geldt geen minimum inleg voor het openen van een spaarrekening.

Variabele rente met bonusrente

De basis- en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kalenderkwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Om de bonusrente te ontvangen moet je spaargeld voor de 1e van het kwartaal op je rekening staan.

Jouw persoonlijke Sparen App & Portal

In de app staan je spaarrekening(en) en termijnproducten overzichtelijk in één scherm. Ook kan je eenvoudig je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en (nieuwe) termijn- of spaarproduct openen.

Open een spaarrekening eenvoudig en snel

In vijf stappen open je al een gratis kwartaalspaarrekening waar je vrij en in een deposito kunt sparen.

NIBC 255 Bewerkt
NIBC valt onder het depositogarantiestelsel

Sparen bij een 100% Nederlandse bank

NIBC is onderdeel van NIBC Bank. Een 100% Nederlandse bank met 75 jaar ervaring. NIBC Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor is het depositogarantiestelsel (DGS) van toepassing op je spaargeld.

Veelgestelde vragen

Open een kwartaalrekening

Start met sparen bij NIBC.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht