Inloggen

Kwartaalspaarrekening

Lees meer over onze NIBC Kwartaalspaarrekening.

Lachende Man Blauw En Rood
Kwartaalspaarrente NIBC

Kwartaalspaar- en bonusrente

De actuele kwartaalspaar- en bonusrente bij NIBC. Het genoemde rentepercentage is nominaal en op jaarbasis.

De variabele rente en bonusrente ontvang je na afloop van ieder kalenderkwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Om de bonusrente te ontvangen moet je spaargeld voor de 1e van het kwartaal op je rekening staan.

Voordelen voor jou als spaarklant

Sparen zonder betaalrekening

NIBC biedt de mogelijkheid om alleen een spaarrekening te openen. De spaarrekening koppel je aan de betaalrekening bij jouw eigen bank. Een betaalrekening bij NIBC is niet mogelijk.

Gratis spaarrekening zonder minimum inleg

Het openen van een NIBC Spaarrekening is gratis en regel je online. Bij NIBC geldt geen minimum inleg voor het openen van een spaarrekening.

Spaarrente

Je ontvangt een rente die hoger is dan de spaarrente bij je betaalbank.

Jouw persoonlijke Sparen App & Portal

In de app staan je spaarrekening(en) en termijnproducten overzichtelijk in één scherm. Ook kan je eenvoudig je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en (nieuwe) termijn- of spaarproducten openen.

NIBC 255 Bewerkt
NIBC valt onder het depositogarantiestelsel

Sparen bij een 100% Nederlandse bank

NIBC is onderdeel van NIBC Bank. Een 100% Nederlandse bank met 75 jaar ervaring. NIBC Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor is het depositogarantiestelsel (DGS) van toepassing op je spaargeld.

Hoe werkt het?

Als spaarklant van NIBC kan je meerdere spaarproducten openen. Naast een Spaarrekening kan je ook een Kwartaalspaarrekening of Termijndeposito openen.

Let op: Als klant van NIBC is het niet mogelijk om twee dezelfde type rekeningen te openen. Bijvoorbeeld: als je een NIBC Spaarrekening hebt, is het niet mogelijk om daarnaast ook een gezamenlijke rekening te openen. Dit geldt ook voor een wettelijke vertegenwoordiger en/of gemachtigde. Bekijk de voorwaarden van NIBC

Veilig bankieren is onze prioriteit

Open een kwartaalrekening

Start met sparen bij NIBC.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht