Inloggen

Beleggingsfinan­ciering voor residentieel vastgoed

Hypotheek Kubuswoning Hoek
NIBC 13

Voor wie

Met onze Vastgoed Hypotheek bieden wij oplossingen voor grote en kleine professionele beleggers. Wij denken en groeien graag met u mee.

Lees op deze pagina meer over onze transparante en duidelijke voorwaarden alsmede het proces.

Transparant en duidelijk over goede voorwaarden

Proces van aanvraag tot financiering

1. Indienen aanvraag

U loopt samen met ons of de aangesloten adviseur het aanvraagproces door, zodat de aanvraag bij ons in de systemen komt. Als de aanvraag op hoofdlijnen passend is binnen de acceptatierichtlijnen, ontvangt u in de regel binnen 2 werkdagen de indicatieve offerte.

2. Kies uw taxateur

Indien u akkoord bent met de indicatieve offerte moet er een taxatierapport opgesteld worden. De aangesloten taxateurs* vindt u op onze website. Deze taxateur zal o.a. vaststellen wat een redelijkerwijs te verwachten markthuur en marktwaarde in verhuurde staat is.

*Let op: Aan de adviezen en taxaties zijn kosten verbonden. De adviseur en taxateur zijn onafhankelijk, NIBC is niet verantwoordelijk voor het advies en de taxaties.

3. Alle stukken worden verzameld

In overleg met ons of de aangesloten adviseur verzamelt u alle stukken die benodigd zijn voor een definitieve beoordeling. De benodigde stukken vindt u in de stukkenlijst bij de indicatieve offerte.

4. De bank beoordeelt uw aanvraag

Na ontvangst van het complete dossier beoordelen wij uw aanvraag. Vanaf het moment dat een dossier compleet is, incl. taxaties, is ca. 1 -1,5 week benodigd voor finale beoordeling.

Als wij vragen hebben naar aanleiding van de aangeleverde stukken kan dit langer duren.Bij bouwfinancieringen is de doorlooptijd veelal langer.

Bij drukte, speciaal rond jaareinde en de schoolvakanties, kan het proces langer duren.

Vrijblijvend contact met NIBC

Maak een vrijblijvende afspraak met ons of een van de aangesloten onafhankelijke adviseurs*. Zodra u contact heeft opgenomen wordt u begeleid bij het indienen van de financieringsaanvraag. Hierbij wordt direct een screening gedaan of uw aanvraag op hoofdlijnen past binnen de kaders van de NIBC Vastgoed Hypotheek.

*Let op: Aan de adviezen en taxaties zijn kosten verbonden. De adviseur en taxateur zijn onafhankelijk, NIBC is niet verantwoordelijk voor het advies en de taxaties.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht