Inloggen
Coffee Corner NIBC Bank Florentine

Waarom een NIBC hypotheek

Meer dan 450.000 klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een product van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Wij zijn vakidioten

Zoals een ambachtsman zijn of haar product benadert, zo benaderen wij hypotheken. Bij NIBC werken vakidioten die begaan zijn met één van de grootste en belangrijkste financiële beslissingen die een consument in zijn of haar leven neemt. Samen met jouw adviseur gaan wij aan de slag voor het best mogelijk resultaat, zo weet jij dat je goed zit. Nu en in de toekomst.

75+ jaar ervaring

Gevormd door meer dan 75 jaar ervaring ondersteunen wij onze hypotheekklanten bij het waarmaken van hun woonwensen.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

#024

Geïnteresseerd in een hypotheek van NIBC?

Wil je weten welke NIBC hypotheek product bij jou past of wil je exact weten hoeveel je maximaal kan lenen? Ga dan naar een onafhankelijk hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie en geeft jou advies op maat.

Via onze website kun je gemakkelijk een eerste afspraak maken, het eerste (oriëntatie)gesprek is vaak gratis.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht