Inloggen
Nieuw bij NIBC

Hypotheek voor helden

Heb jij een baan in de vitale sector? Dan is onze hypotheek voor helden iets voor jou. Deze is er speciaal voor iedereen die zich inzet bij de politie, brandweer, in de zorg, krijgsmacht of in het onderwijs. Ontdek de NIBC Hypotheek - "de Hypotheek voor Helden".

Simple Text Blok Helden Pagina

Voordelen van onze hypotheken

Maximale hypotheek

Wij verstrekken een hypotheek tot 100% van de marktwaarde van jouw huis. Met energiebesparende maatregelen tot wel 106%.

Boetevrij extra aflossen

Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%.

Lagere hypotheekrente

Als je extra aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Onze hypotheek aflosvormen

Annuïtaire hypotheek

Bij een annuïtaire hypotheek betaal je een vast bedrag per maand dat uit een deel rente en een deel aflossing bestaat. Zolang het rentepercentage en de looptijd niet wijzigen, blijft dit bedrag gelijk. Meer informatie over een annuïtaire hypotheek.

Lineaire hypotheek

Kies je voor een lineaire hypotheek, dan betaal je maandelijks aflossing en een deel rente. Iedere maand betaal je hetzelfde bedrag aan aflossing. Hierdoor daalt de hypotheekschuld in een rechte lijn (lineair), net als de rentelasten. Aan het einde van de looptijd is de hypotheek helemaal afgelost. Meer informatie over een lineaire hypotheek.

Aflosvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek is een hypotheekvorm waarbij je tot de einddatum alleen rente betaalt. Omdat je niet aflost, moet je de lening op de einddatum in één keer aflossen. Je hypotheekschuld blijft gedurende de hele looptijd hetzelfde, tenzij je ervoor kiest om onderweg aflossingen te doen. Meer over een aflosvrije hypotheek.

NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 632 X 500 Verkleind

Waarom een NIBC hypotheek?

#024
Geïnteresseerd in een hypotheek van NIBC?

Vind een hypotheek­adviseur

Wil je weten welke NIBC hypotheek product bij jou past of wil je exact weten hoeveel je maximaal kan lenen? Ga dan naar een onafhankelijk hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie en geeft jou advies op maat.

Via onze website kun je gemakkelijk een eerste afspraak maken, het eerste (oriëntatie)gesprek is vaak gratis.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht