Contact
Harren Group (4)

Succesvolle
partnerschappen
opbouwen binnen de scheepvaartindustrie

Harren & Partner

Harren & Partner

In gesprek met Patrik Pukall van Harren & Partner

Harren & Partner Group, een gediversifieerd scheepvaartbedrijf gevestigd in Bremen, Duitsland, met een vloot van meer dan 80 schepen, boekt grote vooruitgang in de scheepvaartindustrie. Het bedrijf staat bekend om zijn activiteiten in multi-purpose heavy lift shipping, met een van zijn belangrijkste merken SAL.

Patrik Pukall, hoofd van de afdeling Projectontwikkeling bij Harren & Partner Group, is al meer dan 20 jaar actief in de scheepvaartindustrie en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe scheepvaartprojecten voor het bedrijf.

De laatste scheepvaart projecten van Harren & Partner Group, met name op het gebied van tankers, zijn in samenwerking met NIBC uitgevoerd en het bedrijf is zeer tevreden over de samenwerking.

Patrick Pukall: "De impact van NIBC op ons bedrijf is aanzienlijk, omdat de bank voor ons een langdurige partner aan de financieringszijde is geworden. We zijn echt blij met de relatie die we hebben opgebouwd."

Harren Group (5)

Wat NIBC onderscheidt, is de uitgebreide kennis en expertise van het Shipping-team, waardoor snel beslissingen kunnen worden genomen en op maat gemaakte financiƫle oplossingen kunnen worden geleverd.

Zelfs tijdens de COVID-19-pandemie verliep de eerste transactie met NIBC soepel, waarbij de twee bedrijven een sterke relatie opbouwden zonder elkaar persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Patrick Pukall over NIBC Shipping: "We waarderen onze relatie zeer, de mensen van NIBC zijn diep betrokken bij onze branche en bij ons bedrijf, ze weten wat ze willen, ze weten wat ze doen. We willen graag meer zaken met ze doen."

Bij NIBC geloven we net als Harren & Partner in het belang van het opbouwen van een sterk partnerschap in de scheepvaartindustrie, waarbij we samenwerken om gezamenlijke zakelijke doelen te bereiken en samen groei kunnen realiseren.

Of u nu op zoek bent naar financiering voor de aankoop van een nieuw schip of de financiering van uw bestaande vloot wilt herstructureren, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

We waarderen onze relatie zeer, de mensen van NIBC zijn diep betrokken bij onze branche en bij ons bedrijf, ze weten wat ze willen, ze weten wat ze doen. We willen graag meer zaken met ze doen.
Patrik Pukall, Hoofd Projectontwikkeling Harren & Partner
Harren Group (4)

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht