Inloggen E-adviseur

Nieuwe hypotheekgids

De nieuwe hypotheekgids staat online. We hebben weer een aantal mooie verruimingen doorgevoerd!

De belangrijkste wijzigingen:

  • Het maximale overbruggingskrediet voor niet (definitief) verkochte woningen is verhoogd van 90% naar 95% van de marktwaarde.
  • De maximale hypotheeksom is bij de NIBC Extra Hypotheek verhoogd naar €1.500.000 en dat zelfs tot 100% van de marktwaarde. 
  • Bij aanvragen zonder NHG is het vanaf nu ook mogelijk om een perspectiefverklaring en arbeidsmarktscan te gebruiken.
NIBC Hypotheek Overbrugging Tot 95% (1)
Over NIBC Bank Productmanager

NIBC, Think YES!

Onze experts, jouw team

Heb je een ingewikkelde klantsituatie, een vraag of wil je sparren met een expert? Dan staan we voor je klaar. Wij zijn onderdeel van jouw team en denken graag met je mee. Neem contact op met onze Hypotheekdesk of Relatiemanager.

We doen het samen

Jij als hypotheekadviseur weet als geen ander wat jouw klant wil en nodig heeft. Daarom kijken we altijd samen met jou naar hoe we onze producten nóg beter kunnen maken. Jouw input is voor ons van onschatbare waarde om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Gemak en overzicht

Met één druk op de knop toegang tot onze digitale hypotheekgids, download je de productkaarten of stel je een vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website. En via E-adviseur heb je altijd en overal inzicht in je hypotheekaanvragen.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht