Inloggen E-adviseur

Welkom hypotheekadviseur

Op deze website vind je alle informatie voor een zo goed mogelijk hypotheekadvies. Zo maken we samen woonwensen waar. Ben je adviseur voor de NIBC Vastgoed Hypotheek? Klik dan hier.

Toch liever persoonlijk contact om even te overleggen of te sparren? Onze Hypotheekdesk en relatiemanagers staan klaar om je te helpen.

NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 632 X 500 Verkleind
Nieuw bij NIBC

Hypotheek voor helden

Ontdek de NIBC Hypotheek - "de Hypotheek voor Helden". Een bestaande NIBC (Extra) hypotheek, waarbij we het acceptatieproces hebben afgestemd op de mensen in de vitale sector, zoals zorgpersoneel, politieagenten, brandweerlieden, krijgsmacht en natuurlijk leerkrachten.

Simple Text Blok Helden Pagina
Over NIBC Bank Productmanager

NIBC, Think YES!

Onze experts, jouw team

Heb je een ingewikkelde klantsituatie, een vraag of wil je sparren met een expert? Dan staan we voor je klaar. Wij zijn onderdeel van jouw team en denken graag met je mee. Neem contact op met onze Hypotheekdesk of Relatiemanager.

We doen het samen

Jij als hypotheekadviseur weet als geen ander wat jouw klant wil en nodig heeft. Daarom kijken we altijd samen met jou naar hoe we onze producten nóg beter kunnen maken. Jouw input is voor ons van onschatbare waarde om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Gemak en overzicht

Met één druk op de knop toegang tot onze digitale hypotheekgids, download je de productkaarten of stel je een vraag aan onze experts van de Hypotheekdesk. Alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via onze website. En via E-adviseur heb je altijd en overal inzicht in je hypotheekaanvragen.

Laatste nieuws

NIBC introduceert OcktoID. Klanten kunnen zich met de Ockto-app eenvoudig en veilig digitaal identificeren via iDIN en de BasisRegistratie Personen (BRP). Een kopie van het identiteitsbewijs is daarmee niet meer nodig voor identificatie.

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht