Inloggen

Rente spaarrekening - Alle rentes vergelijken

Huidige rente spaarrekening

Op zoek naar de bank met de hoogste spaarrente? Bij NIBC profiteer je van gunstige rentes. De huidige minimale rente op je spaargeld is maar liefst 2% op jaarbasis. Aanzienlijk hoger dan bij de Nederlandse grootbanken dus. En over het algemeen geldt: hoe langer je je geld vast zet, hoe hoger de rente wordt. Ontdek onze verschillende spaarproducten en kies wat de beste optie is voor jouw situatie.

Rente spaarrekening vergelijken


Om het meeste uit je spaargeld te halen wil je eerst de spaarrente vergelijken. Nu de spaarrentes langzaam stijgen bieden banken meer spaarpoducten aan. Maar hoe kies je het product wat het beste bij jou past? Via deze rekentool kun je de actuele rentes zien en vergelijken welke bank het beste aansluit op jouw wensen. Natuurlijk wil je een hoge rente, maar er zijn nog meer zaken om op te letten. Is die rente bijvoorbeeld vast of variabel, en wat zijn de voorwaarden? Goed om te weten: bij NIBC hebben we geen kleine letters.

Onze spaarproducten

Misschien wil je net beginnen met sparen. Of je hebt al een aardig spaarpotje opgebouwd waar je maximaal rendement over wilt behalen. Wat jouw situatie ook is, NIBC heeft het passende spaarproduct. Spaar flexibel met een gratis internetspaarrekening met variabele rente. Er is geen minimale inleg en je betaalt geen extra kosten. Of zet je geld langer vast in een termijndeposito. Hiermee profiteer je van een gunstige vaste rente. Kijk welk van onze spaarproducten past bij jouw wensen en situatie.

Hoeveel rente op een spaarrekening

Hoeveel rente ontvang je nu eigenlijk op je spaarrekening? Bij NIBC kun je sparen met een variabele of vaste rente. Op dit moment spaar je al bij NIBC vanaf 2%. Open je naast je spaarrekening ook een kwartaalspaarrekening? Als je je geld minstens een kwartaal laat staan, ontvang je bovenop de basisrente van 1,75% ook een bonusrente van 0,40%. Deze rentes zijn variabel en kunnen dus tussentijds wijzigen. Hierover ontvang je altijd bericht van ons. Je kunt ook altijd inloggen in de spaarapp om je huidige rente te checken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Bij een vaste spaarrente staat de rente voor een bepaalde tijd vast. Zo weet je waar je aan toe bent. De vaste rente kan tijdens de looptijd namelijk niet veranderen. Bijvoorbeeld bij een termijndeposito: daar profiteer je nu al van 3% rente als je je geld een jaar of langer laat staan.

Check snel onze actuele rentes en open de spaarrekening die bij jou past.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht