Inloggen

Wij zijn NIBC. Een kleine bank met grote dromen en een rijke historie

NIBC 29 Webp
In het kort

Over NIBC

NIBC is de ondernemende bank voor bedrijven en particulieren. Wij financieren van particuliere woningen tot huurwoningen, commercieel vastgoed, schepen, infrastructuur, auto's en apparatuur. Als professionele en betrouwbare partner bouwen wij langdurige relaties op basis van kennis en expertise.

Wij staan bekend om onze ondernemersgeest en willen altijd een verschil maken, voor onze klanten en voor de maatschappij om ons heen. Opgericht in 1945 en gevormd door meer dan 75 jaar ervaring ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van hun ambities en het actief meebouwen aan een duurzame, veerkrachtige en inclusieve samenleving voor toekomstige generaties.

NIBC heeft ongeveer 700 mensen in dienst en het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Wij bedienen klanten internationaal met een focus op Europa.

Thepowercouple Fahag0at6ro Unsplash

Onze visie

Je merkt het aan alles. We leven in een tijd van transities. Ook in de financiele markten waarin wij actief zijn, die al decennia lang nagenoeg hetzelfde is gebleven, kunnen en willen we de lat hoger leggen.

Door dingen die vast zitten in beweging te brengen, ontstaan er nieuwe kansen en wordt “groei” mogelijk.

Bij NIBC geloven we in ondernemerschap waarbij we creatief & professioneel de grenzen verleggen én daarbij oprecht een bijdrage leveren aan onze wereld.

Dáár gaat ons hart harder van kloppen.

En als we dat op onze eigen manier weten te doen, denken we anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Wij zien onze mensen, producten en organisatie als middel om de markt én het leven van onze partners, (potentiële) klanten en medewerkers positief in beweging te brengen.

En dat gaat verder dan het verstrekken van kwalitatieve spaarproducten en hypotheken. We bestaan óók om mee te bouwen aan een toekomst die je je geliefden ook toewenst.

NIBC Think YES!

Waarom kiezen voor NIBC?

Meer dan 450.000 klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een product van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

75+ jaar ervaring

Gevormd door meer dan 75 jaar ervaring ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van hun ambities en het actief meebouwen aan een duurzame, veerkrachtige en inclusieve samenleving voor toekomstige generaties.

Beste hypotheekverstrekker 2022 & 2024

We zijn in 2024 opnieuw uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.
Beazy Lcxns7y1mm Unsplash (1)

Duurzaamheid bij NIBC

Werken bij NIBC

Wij maken ambities van onze mensen mogelijk!

NIBC Portretten Mei 2022 Snip Snap On Social Mei 2022 1666 NIBC Portretten Mei 2022 Snip Snap On Social Mei 2022 1413 (Crop)

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht