Inloggen

Ontmoet ons team

Kies voor aandacht

Aandacht is een sleutelwoord voor ons. In het woord aandacht komen veel elementen samen die vertellen hoe wij ons werk beleven. Denk aan ambacht, persoonlijke interesse en creativiteit. We zien onszelf graag als specialisten die dagelijks meerwaarde creëren voor u, de klant.

Een betrouwbare partner voor de lange termijn

In een markt met veel nieuwkomers zijn wij de bank met 75 jaar ervaring. We are here to stay! We zijn een partner voor de lange termijn voor de momenten waarop het voor u als klant belangrijk is. Naast onze scherpe voorwaarden typeren betrouwbaarheid en expertise onze dienstverlening.

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Uw Vastgoed Hypotheek bij NIBC kan onder de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering vallen. Deze code geeft aan wat u minimaal aan dienstverlening van ons mag verwachten. Wilt u meer weten over de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering en of uw financiering hieronder valt? Kijk dan op de website van de Nederlandse Vereniging van Banken.

Gedragscode Kleinzakelijke Financiering

Oprichters Vastgoed Hypotheek

Voor en door liefhebbers van vastgoed

Het team van NIBC was in 2015 de eerste partij die een brug wilde slaan specifiek voor woningbeleggers. Dirk van den Beukel en Lenny Overduin lichten toe: “Wij merkten dat beleggers op dat moment slecht bediend werden. Met de vastgoedkennis en ondernemerszin die NIBC kenmerken, is NIBC de afgelopen jaren met een groot aantal klanten ontwikkeld tot een serieuze partij op die vastgoedfinancieringsmarkt”.

Kom direct in contact met één van onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00 uur bereikbaar via de mail of telefoon.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht