Inloggen

Hypotheek voor helden

Heb jij een baan in de vitale sector? Dan is onze hypotheek voor helden iets voor jou. Deze is er speciaal voor iedereen die zich inzet:

  • bij de politie
  • bij de brandweer
  • in de zorg
  • bij de krijgsmacht
  • in het onderwijs

Ontdek welke extra mogelijkheden wij jou kunnen bieden. 

Split Header Blok Nibc Helden

Wat is een hypotheek voor helden?

Bij het vaststellen van jouw hypotheekmogelijkheden houden wij rekening met jouw unieke situatie. Onregelmatige werktijden, overuren en zelfs een tweede baan kunnen bij NIBC leiden tot een hogere hypotheek. Want jouw inzet verdient een hypotheek die net zo flexibel is als jij. 

 

De voordelen

Overwerk en Onregelmatigheidstoeslag

Overwerk en onregelmatigheidstoeslag kan tot wel 100% worden meegenomen in de inkomensberekening.

Inkomensflexibiliteit

We begrijpen dat mensen met vitale beroepen diverse inkomensbronnen hebben, variërend van PGB en keuzebudgetten tot mogelijk een tweede baan. Al deze bronnen kunnen tot wel 100% worden meegenomen in de inkomensberekening.

Helden in het onderwijs

Voor mensen werkend in het onderwijs kunnen bestendige/gebruikelijke extra uren voor beoordelingen, rapporten en buitenschoolse activiteiten tot wel 100% worden meegenomen in de inkomensberekening.

Wat is voor jou van toepassing?

Bereken jouw maximale hypotheek

Let op: dit is een indicatie. Ga voor persoonlijk advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Aantrekkelijke opties om over na te denken

Mockup Iphone Left Navigation

Waarom kiezen voor NIBC?

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% of 20% van de lening boetevrij aflossen. Los je (extra) af en valt de hypotheek daardoor in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je met een lagere hypotheekrente. Lees meer.

Jouw persoonlijke hypotheekportal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

#024

Vind een hypotheekadviseur

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning en een passende hypotheek? Een hypotheekadviseur kan je helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht