Inloggen

Beleggen in vastgoed

Steeds meer beleggers zijn actief in vastgoed. Volgens vastgoedadviseur CBRE werd er in 2020 voor 7,8 miljard euro belegd in woningen. Dat was 230 miljoen euro meer dan een jaar eerder, toen ook al sprake was van een record. In dit artikel leest u meer over beleggen in vastgoed.

Thepowercouple Fahag0at6ro Unsplash

Misschien wel de meest aantrekkelijke bank in het vastgoed

Vastgoedbeleggingen

Veel beleggers zien hun kans schoon om woningen te kopen en dit vervolgens te verhuren. Of het nou gaat om een woonhuis, appartement, studio’s of kamers allen zijn te financieren bij NIBC. Het doel hierbij is om een rendement te behalen op het vastgoed (middels huurinkomsten), zodat u geld verdient op uw belegging.

Bij NIBC kijken wij graag met u mee naar de financiering van beleggingskansen op het gebied van vastgoed. Hierbij moeten de huuropbrengsten groter zijn dan de rente en aflossing van uw financieringen.

Risico's van beleggen
Geld beleggen in vastgoed is natuurlijk niet risicoloos. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u tijdelijk geen huurders vindt of dat de huurder niet aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen. In dit geval moet u zelf de kosten voor de financiering betalen. Daarnaast is het ook altijd goed om extra geld achter de hand te houden voor eventuele onderhoudskosten en reparatiewerk. Als verhuurder bent u namelijk verantwoordelijk voor de onderhoudsstaat van het vastgoed. Ook behoort het tot de mogelijkheden dat het vastgoed door een slechter economisch klimaat in waarde daalt.

Dit zijn allemaal risico’s die u mee moet nemen bij de overweging om te beleggen in vastgoed. Wilt u sparren over de risico’s dan heeft NIBC Vastgoed Hypotheek een flinke lijst met aangesloten adviseurs die u hierbij kunnen helpen.

In vastgoed beleggen? NIBC Vastgoed Hypotheek biedt oplossingen.
Wij zijn er voor zowel kleine als grotere beleggers en staan hen bij op de momenten die ertoe doen. U kunt bij ons terecht voor financieringen vanaf 75.000 euro tot 10 miljoen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag. Meer weten over beleggen in vastgoed? Maak een vrijblijvend afspraak met onze vastgoed experts.

Syed Ayan Malik Di3mlprdyee Unsplash

Proces van aanvraag tot financiering

Beleggen in vastgoed?

Neem contact op met één van onze specialisten. 

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht