Inloggen

Beleggingspanden financiering

Een beleggingspanden-financiering is een passende vorm van financieren als u wilt investeren in vastgoed voor de verhuur.  Als u een beleggingspand-financiering afsluit dan wilt u zeker zijn van uw zaak.  NIBC Vastgoed Hypotheek is onderdeel van de NIBC Bank N.V. en heeft meer dan 75 jaar ervaring. Met onze vastgoedleningen en duidelijke financieringsvoorwaarden helpen wij kleine en grote beleggers met het (her-)financieren van beleggingspanden. Wij vertellen u er graag meer over.  

Luke Van Zyl Koh7ivuwrlw Unsplash

Hoe beleggingspand financieren?

U kunt een beleggingspand volledig financieren met eigen geld, maar u kunt er ook voor kiezen een deel van de investering te financieren. Bij NIBC Vastgoed Hypotheek kunt u, afhankelijk van de locatie en het energielabel, tot maximaal 85% van de marktwaarde in verhuurde staat gefinancierd krijgen middels een zakelijke vastgoedhypotheek. Door onze duidelijke financieringsvoorwaarden weet u als belegger waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. 

Beleggingspand financieren met deels eigen vermogen
Voor een beleggingspanden-financiering hanteren wij een maximale loan-to-value van 85%. De loan-to-value (LTV) is de hoogte van de financiering gedeeld door de waarde van het onderpand in verhuurde staat. Met een redelijk beperkte eigen inbreng maken wij het mogelijk om te investeren in vastgoed voor de verhuur. Wilt u een beleggingspand financieren en berekenen hoe dat eruit komt te zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de casus te bespreken. Daarnaast hebben wij ook onafhankelijke adviseurs en taxateurs waarmee u contact op kunt nemen voor verdere vragen.  

Beleggingspand hypotheek rente
U profiteert bij NIBC Vastgoed Hypotheek van een gunstige hypotheekrente op een zakelijke lening voor vastgoed. Naast een vast contactpersoon, heeft u te allen tijde inzicht in uw zakelijke vastgoed financiering dankzij ons online klantenportaal. In de online klantenportal is het mogelijk om de hoogte van uw lening in te zien, uw maandelijkse kosten voor rente en aflossing en is het mogelijk om administratieve wijzigingen door te voeren. Voor uw aanvraag om zakelijk vastgoed te financieren, hanteren we een vlotte werkwijze en transparante procedure. 

Waarom kiezen voor NIBC Vastgoed Hypotheek?
Als u een beleggingspand wilt financieren, dan zit u helemaal goed bij NIBC Vastgoed Hypotheek. We bieden financieringsmogelijkheden voor zowel de kleine als de grote beleggers. Snel schakelen en persoonlijk contact staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee om de juiste beleggingspanden-financiering te vinden. Daarnaast hebben wij heldere en duidelijke financieringsvoorwaarden zodat u niet voor verassingen komt te staan en het beoordelingsproces soepel en snel kan verlopen. Wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie. 

0,30% extra rentekorting

Nu een extra scherp tarief voor klanten met een uitstaand saldo boven de EUR 5 miljoen, startend vanaf 5,15%. Deze renteactie geld voor alle nieuwe- en of verhogingsaanvragen, voor zowel reguliere financieringen als voor bouwfinancieringen.

Proces van aanvraag tot financiering

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht