Inloggen

NIBC voor de klas

Bij onze bank staat het maken van slimme financiële keuzes centraal, zeker als het gaat om de volgende generatie. Samen met 21 anderen banken in ons land, zetten we ons in voor Bank voor de klas. Dit initiatief, dat plaatsvindt tijdens de Week van het Geld, biedt gastlessen waarin we onze expertise en enthousiasme over verstandig geldbeheer delen met kinderen en jongeren. Ons doel? Al op jonge leeftijd bijdragen aan financieel gezonde keuzes en het bewustzijn dat daarbij hoort.

 

Wat houdt Bank voor de klas in?

Hoewel kinderen op de basisschool wel leren rekenen met geld, krijgen ze nog geen les in financiële vaardigheden. En juist die vaardigheden zijn essentieel voor financiële zelfstandigheid op latere leeftijd. Daarom is Bank voor de klas in het leven geroepen: een programma speciaal ontworpen om basisschoolleerlingen te leren hoe ze slim met geld om kunnen gaan. Dit programma is een samenwerking van meer dan 16 banken, waaronder NIBC, omdat we samen willen zorgen voor een financieel zelfredzame toekomst voor jongeren.

 

NIBC en Bank voor de klas

Niet alleen medewerkers van NIBC Bank, maar ook collega's van 21 andere banken zetten zich in voor dit mooie initiatief. Al jaren worden er gastlessen gegeven en er volgen er nog meer.

Wil je meer weten of jouw school (of de school van je kinderen) aanmelden voor een gastles? Bezoek dan de website van Bank voor de klas voor alle informatie.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht